3D bőrápolási koncepció a Mesoticától

A legtöbb nő szép bőrt szeretne, viszont kevesen gondolnak bele, hogy valójában egészséges bőrre vágynak. Amit szépségként érzékelünk, az maga az egészséges bőr kisugárzása. Ezt akkor érjük el, ha a bőr mindegyik rétegében biztosítjuk a működéséhez szükséges aktív hatóanyagokat. A bőr egészségének megteremtéséhez pedig otthon is és a kozmetikai arckezelések során is be kell tartanunk a 3D BŐRSZÉPÍTŐ SZABÁLYT! (x)

A bőrszépítés 3 DIMENZIÓJA:

1. – Bőrfelszín: tartsd egyensúlyban a hidro-lipid réteget!

2. – Epidermisz: növeld a nedvességmegtartó képességét!

3.- Dermisz: aktiváld a kollagén és elasztin termelését!

Ehhez a bőrszépítés nélkülözhetetlen 3 HATÓANYAGBOMBÁJA:

1. Bőrfelszín: bőrpuhító anyagok + antioxidánsok!

2. Epidermisz: bőrazonos anyagok + antioxidánsok!

3. Dermisz: sejtekkel kommunikáló anyagok + antioxidánsok!

Ha a mindennapi bőrápolásod során NEM TELJESÜL MIND A 3+3 FELTÉTEL, akkor nyugodtan számolj a 3 KESERŰ KÖVETKEZMÉNNYEL:

1.       Csalódni fogsz a kozmetikumokban!

2.       Nem lesz komfortérzete a bőrödnek!

3.       Nem tettél meg mindent az egészséges fiatalos bőrért!

MAKADÉMIA Kft.

1055 Budapest, Markó u. 7. VI/6

Tel: (+36 1) 4111 562, (+36) 30/332 9474

www.makademia.hu

(x)

 

 

Step by step

Mesotica peptides arckezelés lépései

A Mesotica Active Clean arctisztító gélje hidratáló Sodium PCA-ja már a letisztítás fázisban innovatív hidratálóként puhítja a bőrt.

1

A Mesotica a különböző bőrproblémákra különböző savas hámlasztási módszereket kínál. Ebben a kezelésben a Mesotica UV-barát, kíméletes sav komplexumát, a Sensonic Peel 8%-os változatát alkalmaztuk.

2

Szemkörnyékre, a szemkörnyéki problémáktól függően, többféle peptid készímény közül választhatunk. A ráncok mélysége és típusa szerint abszolút egyénre szabható a szemkörnyék simítása (pl. Snap 8, Argireline, Syn-Ake stb. peptidekkel).

3

A peptid kezelés során általában 5 féle peptid szérumot és koncentrátumot kombinálunk egy-egy arcbőrön. A peptidekkel elsősorban a nehezen elérhető (dermiszben lévő) bőrfiatalító folyamatokat tudjuk aktiválni (1D-legalsó réteg). Ezeket a peptides készítményeket 3 fázisban visszük fel a bőrre. Az első fázis peptidjeit elkeverjük az UH-géllel.

4

A második fázis peptid szérumát már célzottan a bőrre csepegtetve adagoljuk a kezelésben. A kényelmes csepegtetős rendszer könnyű és teljesen tiszta felhasználást tesz lehetővé. A peptidek bármely elektro-kozmetikai géppel alkalmazhatóak. Ebben a kezelésben mi egyszerű ultrahangos készüléket használtunk.

5

A Mesotica CERAMIDE COMPLEX az arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs 24 órás mélyhidratálója és bőrfeltöltője. A bőr epidermiszét feltöltő ceramidokban, foszfolipidekben gazdag, hidratáló és nyugtató hatású bőrszerkezet helyreállító gél. Javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat. A bőrazonos lipidjei és természetes E vitamin komplexuma, erősítik és támogatják a bőrsejtek megújulását, növelik a bőr nedvességmegtartó képességét (2D-középső réteg).

6

A Mesotica 8-féle E vitaminnal dúsított bőrpuhító masszázskrémje  az E vitamin legértékesebb formáival (Tocopherolok, Tocotrienolok) védi a bőrt az oxidatív stressztől. Az E vitaminban gazdag növényi olajok (búzacsíra, rizskorpa, sáfránymag, makadámia) gazdagon táplálják az érett bőrt. Ceramid 3 tartalma erősíti a bőr védekező és nedvességmegtartó képességét, a szkvalén, szorbitol és az urea pedig növelik a bőr hidratáltságát. Extra magas zsírsavtartalmának köszönhetően kitűnő alap a kellemes és hosszú masszázsrituálékhoz.

7

A kezelése lezárásaként a Mesotica Hydra 24 mélyhidratálóit használjuk. Azonnali bőrpuhító hatás, azonnali felszívódás. Nem hagy kellemetlen zsíros érzetet a bőrön, azonnali megkönnyebbülés az állandóan szomjazó bőrnek. High-tech, mélyhidratáló hatóanyagokkal, teljeskörű antioxidáns védelem, bőrfiatalító anti-aging hatóanyagokkal, hypoallergén illatanyaggal.

8

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail