A szépség kortalan!

Már-már közhelynek számító kijelentés, de a benne rejlő igazság azonnal lehengerel, ha Flóra arcára nézel. A szépség nem divat és ideák függvénye. A szépség Te vagy: évtizedek bevésődött huncut mosolya a szemkörnyéken, melyet picit meggörbít a mulandóság. De a benned rejlő erő, nyugalom, béke és örök optimizmus bármely korban igazi csillogással és állandó ragyogással öltözteti fel egész lényed

Légy fontos önmagadnak! A BELICO növényi őssejtes arckezelése a 60 fölötti hölgyek bőrét is azonnali vitalitással tölti fel. A növényi őssejtek – liposzómákkal és nanoszómákkal együtt beépítve a mindennapi bőrápolásba – segítik megőrizni a bőr fiatalos kisugárzását, védenek a bőröregítő káros környezeti hatásokkal szemben. Engedd, hogy kényeztessenek, hisz a kapott energiák unokáid szemeiből csillannak majd vissza!

(x)

Step by step

Flóra BELICO Luxury Skin Repair arckezelésének lépései

Az érett bőr legkedveltebb tisztítója a BELICO legújabb micellás habzó arctisztítója. Kiváló az érzékeny szemkörnyék tisztítására, smink lemosására is. Nem szárítja ki még a legszárazabb bőrt sem.

1

A gyümölcssavak és enzimek szinergiájának köszönhetően gyengéden eltávolítjuk a nehezen leváló elhalt hámsejteket, ezzel megújulásra serkentjük a bőrt. Segítjük a hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát.

2

A mélyrétegű anti-aging titka: liposzómásfitoszómás szállítórendszerrel a bőr mélyébe juttatott növényi őssejtek, peptidek, botoxszerű feszesítő hatóanyagok, hyaluronsav és bőrvédő vitaminok.

3

Az érzékeny és leginkább zsírhiányos szemkörnyék extra törõdést igényel. Az innovatív ráncsimító, hidratáló és bõrépítõ hatóanyagok mellett itt sem hiányozhatnak a növényi õssejtek.

4

Egy pakolás koktél, ami elsősegélynyújtó infúzióként hat a megfáradt bőrre. A BELICO krémes pakolásai az éjszakai bőrápolásba is jól beépíthetőek, hisz a készítmények maximálisan bőrbe masszírozhatóak.

5

A relax maszkunk feszesítő hatóanyagokkal van átitatva. Ellazítja a mimikai izmokat, extra nedvességgel és bőrfiatalító hatóanyagokkal támogatja a bőr fiatalos kisugárzását. A szemkörnyék lazító pakolása enyhíti a duzzanatokat.

6

Nem csak a bőrt, hanem a lelket is kényeztetjük. A növényi olajos, feszesítő masszázs egy igazi utazás a felfrissülés világába. Próbálj ki a különböző illatvilágú masszázs koktélokat kedvenc BELICO kozmetikusodnál!

7

Bőremelő nyugtató alginát pakolás. A kellemes arc-nyak-dekoltázs masszázs után még egy pár percet relaxálhatsz a C vitaminos – áfonyás lehúzható pakolásunk alatt. Utána pedig: ilyen jó még biztos nem volt a bőröd!

8

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail