Bőrápolás elektroszmogban

Az Intense arckezelés innováció a kozmetikai kezelések között. Lassítja a bőr idegsejtjeinek öregedését, amin keresztül a bőr öregedési folyamatai is nagymértékben lassulnak, védelmet nyújt a bőr számára a környezetszennyezés és az elektroszmog okozta bőrkárosodás ellen (x)

A legújabb tudományos kutatások alátámasztották, hogy ezek a külső hatások intenzíven felgyorsíthatják a bőr öregedését.

Az Intense arckezelés professzionális és otthoni termékei azoknak a nőknek és férfiaknak a bőrére nyújt megoldást, akik városokban élnek, sokat használnak elektronikai készülékeket, okos telefont, tabletet, számítógépet. Ezekkel a speciális termékekkel védelmet biztosíthatunk a bőr számára és megóvhatjuk a korai öregedéstől. A kezelés azonnali látványos ránctalanító, simító és ragyogó bőrszín hatást ér el.

www.ilovevagheggi.hu

(x)

Step by step

A professzionális és az otthoni bőrápolás első lépése, a bőr megtisztítása az Intense 3:1-ben komplex arctisztítóval. Speciáls tisztító, mely alkalmas első lépésben a smink eltávolítására. A második lépésben a bőrön lévőszennyeződéseket oldja fel, harmadik lépésben pedig tonizálja a bőrt. Speciális hatóanyaga az energetizált tengervíz, semlegesíti a bőrbe felszívódott káros anyagokat,felkészíti a bőrt városi környezetre és a folyékony Karité vajjal mélyen hidratál.

1

A professzionális arckezeléshez az Intense KIT-et alkalmazzuk, melyből 5 db 5 ml-es speciális ampullát használunk fel egymás után. A z ampullákkal egy tökéletesen felépített professzionális arckezelést végzünk. Az Intense KIT fő hatóanyagai a Laminaria hyperborea, egy barna alga, mely képes a bőr idegsejtjeinek az öregedését lassítani speciális simító és védő hatást gyakorol a bőrre, ez a hatóanyag nyerte 2015-ben a leginnovatívabb hatóanyag díját. Energetizált tengervizet is tartalmaz, mely semlegesíteni tudja a bőrbe felszívódó káros anyagokat. A Theobroma cacao szintén nagyon speciális hatást gyakorol, csökkenti az elektroszmog hatásait, növeli a bőr rugalmasságát. A bazsarózsa kivonat ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz. Az Intense KIT első ampullája egy enzimes peeling. A papaya és a mangó enzimei feloldják az elhalt hámsejteket, előkészítik a bőrt a kezelés további hatóanyagainak a befogadására. Az enzimes peeling 5-10 percig marad a bőrön, ezt követően le kell mosni.

2

Az Intense KIT második ampullája egy különleges textúrájú masszázs ampulla. Az ampulla zselés állaga a masszázs során a kezünk alatt finoman csúszóssá válik, így teszi lehetővé, az Intense egyedi masszázstechnikáját. Az ampullát rádiófrekvenciás géppel is használhatjuk.

3

Az Intense KIT harmadik ampullája egy hatóanyag koncentrátum, melyet beütögethetünk finom mozdulatokkal a bőrbe vagy alkalmazhatunk elektroporációs készüléket.

4

Az Intense Kit 4. és 5. ampullája egy-egy arcmaszkot tartalmaz. A két maszkot az arc, különböző részeire visszük fel. a 4. ampullában lévő maszkot az orcákra, tehát az érzékeny felületekre. Az 5. ampullában található maszkot pedig az arc többi részére, a nyakra és a dekoltázsra vigyük fel ecset segítségével. A hatóidő 15 perc. A maszkok intenzíven hatnak, kisimítják a ráncokat, eltüntetik a fáradtságot, gyönyörű arcszínt kölcsönöznek.

5

A 15 perc lejárta után eltávolítjuk a 4. ampulla maszkot az orcákról, az 5. ampulla maszkot ecsetmasszázs segítségével bedolgozzuk a bőrbe búcsúzásképpen.

6

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail