Gondolj a jövőre, tervezd a visszatérésed! Újrakezdés 2020!

Újrakezdés 2020 néven, a Swiss Color Magyarország és a Barna Alexandra Beauty Marketing jóvoltából ma útjára indítunk egy 6 hetes kihívást, amelynek segítségével saját üzleti tervet, üzleti stratégiát állíthatsz össze, hogy amikor újra beindul az élet, egy még tudatosabb üzletvezetésnek köszönhetően, sikeresebb lehess, mint a korona vírus okozta leállás előtt voltál. Ebben neves hazai szakemberek lesznek a segítségedre. Te készen állsz az új kihívásra? Az új, sikeres életedre? Akkor tarts velünk! … Bővebben »

Afrodita Cosmetics 1970 óta – és amit nem biztos, hogy tudsz róla!

(Hirdetés) Amikor termékcsaládot választunk a munkánkhoz a kozmetikába, sokféle igényt támasztunk vele szemben. Biztosan olyan hatékony amilyennek bemutatják? Elégedettek lesznek a vendégeim az eredménnyel? Kapok segítséget a termékek mellé? Mit, hogyan csináljak? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel bennünk, kezdve a hatóanyagok tisztaságán át a biztonságosan és hatékonyan alkalmazható végtermékekig. Sokféle termék van a kozmetikai piacon, mindenki megtalálhatja elvárásainak megfelelően azt a termékcsaládot, amit magáénak érez…. Bővebben »

Nyitvatartás vagy kapuzárás – tippek egy szépségszalon számára a koronavírus alatt

Nagyon úgy tűnik – legalábbis minden jel arra mutat –, hogy a szépségipari szolgáltatók számára a nyitvatartás már nem egy opció. Azt mindenki tudja, hogy amíg korlátozásokkal ugyan vagy anélkül, de nyitva vannak az üzletek, boltok, szalonok, addig a fertőzés megállíthatatlan. Lassítani vagy „megállítani” éppenséggel pedig csak az emberi kontaktusok számának csökkentésével lehetne…… Bővebben »