A félelmetes GDPR

Érvényes egy „kis” kozmetikusra is a GDPR? Hetek óta foglalkoztat szinte mindenkit az a kérdés, hogy vajon őrá (a vállalkozására vagy a cégére) vonatkozik-e ez az újfajta szabályozás. Cikkünkben erre a kérdésre igyekszünk válaszolni… Bővebben »

Lemondások kezelése

Az örök elérhetőség korát éljük – A magas színvonalú munkavégzéshez elengedhetetlen a precíz időbeosztás. Egyetértesz, ugye? Vannak szakemberek, akiknek hónapokra előre tele van írva a naptára és vannak, akiknél máshogy alakul. Egy azonban közös bennük: a lemondásnak senki sem örül, főleg nem a váratlan lemondásnak. … Bővebben »

Legyen 2018 a te éved!

Értékeld 2017-et, tervezd meg tudatosan az idei üzleti működésedet!  Az üzleti terv, mint olyan gyakran csak egy hangzatos név, egy elcsépelt fogalom marad. Legtöbben „csak úgy” belefognak szalonjuk megnyitásába vagy éves üzemeltetésébe és rutinból döntenek. Pedig sokkal jobb lenne, ha még a kezdetek előtt előkerülne egy profi táblázat vagy legalább egy üres papírlap és kiderülne, hogy mi az, amin változtatni kell, vagy mi az, amit meg lehet tartani a meglévő szokások, szolgáltatások, rutinok közül…. Bővebben »