A fonat az őszi hajtrend 2017-es kedvence

Hajas László szerint az őszi hajtrendet 2017-ben a színek forradalma jellemzi. A színes frizurák mellett a nyári divatból az őszi hajtrend megörökli a fonatokat. A mesterfodrász szerint egy szabály van: a fonatnak az egyéniséghez kell passzolnia, így a természetes hatásútól kezdve, az egészen extrém fonatokig minden divatos lesz. … Bővebben »

Hogyan előzzük meg az őszi hajhullást?

Sokan megriadnak az ősszel gyakran jelentkező, fokozott hajhullástól. Aggodalomra nincs ok, a hajhullás kismértékű fokozódása természetes folyamat. A tünetek általában pár hét alatt megszűnnek, azonban egy kis gondoskodással akár meg is előzhetjük. A tévhittel ellentétben nem napi 50, hanem még 80-120 hajszál elvesztése sem számít kórósnak, de mivel lehetetlen számon tartani a kihulló szálakat, érdemes ügyelni az árulkodó jelekre, ha például túl sok haj marad a fésűben, kádban…. Bővebben »

Glitterroots az idei trend!

A fesztiválszezonnak lassacskán vége, ám most kezd igazi hódító útjára lépni a #Glitterrots, 2017 egyik legkönnyebben elkészíthető hajtrendje. A szórakozóhelyeken a csajok csillogó frizurával pompáznak, de mi ez az egész és kinek jó? Mutatjuk az elkészítési módot, a lehetőségeket és jó sok #glitterroots frizura fotót inspirációként, ha vendéged is erre vágyna…… Bővebben »