Tavaszi frizurák a vörös szőnyegről

Az év első nagyszabású rendezvényén,  a 75. Golden Globe-gálán idén zömében fekete ruhában jelentek meg a résztvevők.  A visszafogott, egységes megjelenés jelentős teret hagyott a frizurák és a sminkek kibontakoztatásának. A hajtrend kifejezetten változatos idén. Nézzük, milyen frizurát választottak a vörös szőnyeg sztárjai…. Bővebben »

Magyarországon a Gold!

2018. február 5., a La Vida rendezvény központ újra megtelt fodrászokkal. Ezúttal Viola Dóra fodrászmester a skandináv GOLD divatház alapítóival lépett színpadra. Hajfestések, hajvágások és egy teljesen új professzionális termékcsalád mutatkozott be. Fényképes beszámolónk következik…. Bővebben »

Így lesz egészséges a haj télen is!

Bizonyára mindenki tapasztalja, hogy a vendégek hajhullásra panaszkodnak, főként az ősztől tavaszig tartó időszakban. Ennek számos oka lehet: stressz, testi-lelki problémák, fogyókúra/fogyás, vitaminhiány vagy akár gyógyszeres kezelés. Nézzük, hogy melyek azok a nyomelemek és vitaminok, amelyeket mindenképpen pótolni kell, és melyek azok a hajápolók, amelyek elengedhetetlenek a hideg, téli időben. … Bővebben »