AlterEgo Italy: A The Neverland Collection szemináriumon jártunk

A nemrég piacunkra érkezett AlterEgo Italy salon exclusive termékcsaládot forgalmazó Eternal Beauty a Lurdy Konferencia Központban rendezte meg a The Neverland Collection szemináriumot. A nagy létszámban jelenlévő szakmabeliek testközelből érezhették az olasz stílust, a legújabb trendeket. A fellépő fodrászok a frizura trendeken túl rengeteg praktikát, apró trükköket sajátíthattak el (x)… Bővebben »

Faszén a fodrász iparban!

Új anyag jelent meg a fodrász hajápolás területén. A faszén az az aktív szén. Ne arra a szénre gondolj, amit nyári napokon a grillezéshez használunk! A szenet ősidők óta használják. Rengeteg pozitív tulajdonsággal bír. Nagyon erős szagtalanító hatása van – régen használták hűtőszekrényben a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. A mai napig bizonyos törzsek alkalmazzák mosószappannak erős tisztító hatása miatt. Alkalmazható nagy tömegű vízben az algásodás elkerülése érdekében (x)… Bővebben »

Legyél te az Alterego Kreatív művésze – 2018 Internetes FotóPályázat

A hajszín kialakítása a női-szakma igazi gyöngyszeme, amely bemutatja, hogy hogyan lehet a klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló és trendi is. Íme egy lehetőség, hogy megmutasd a világnak milyen kreativitás rejlik benned! A stílus, amely téged jellemez, egy szép fotó, amellyel a világ tudatára adod a szakmaiságadat (x)… Bővebben »

Reszkessetek, tetvek!

Most, hogy véget ért a nyár és a gyerekek újra közösségbe kerültek, bizony foglalkozni kell a fejtetű kérdésével. A hívatlan betolakodók sok kellemetlenséget okoznak, és nagyon ragaszkodóak tudnak lenni. De mit tehetünk ellenük? Hogyan előzzük meg? És melyek az árulkodó tünetek? … Bővebben »