Hatóanyag-kihívás 2. rész – Az ázsiai gázló

Igazán hasznos kezdeményezést indított útjára Szűcs Márta sminkes, kozmetikus. Saját közösségi oldalán 21 napon keresztül különböző hatóanyagokról írt a korábban megszokottól könnyedebb stílusban, érthetően. Ezt a sorozat közöljük most mi is, így is segítve a kényszerpihenő alatti tanulást, szakmai fejlődést. Márti egyébként sminkeket is bemutatott az oldalán, érdemes inspirációért is ellátogatni az oldalára…. Bővebben »

Hatóanyag-kihívás 1. rész – A retinol

Igazán hasznos kezdeményezést indított útjára Szűcs Márta sminkes, kozmetikus. Saját közösségi oldalán 21 napon keresztül különböző hatóanyagokról írt a korábban megszokottól könnyedebb stílusban, érthetően. Ezt a sorozat közöljük most mi is, így is segítve a kényszerpihenő alatti tanulást, szakmai fejlődést. Márti egyébként sminkeket is bemutatott az oldalán, érdemes inspirációért is ellátogatni az oldalára. … Bővebben »

Nemes célokért fogott össze a szépségszakma a koronavírus-járvány idején

Példátlan összefogás indult nemes célok érdekében: több csoport is létrejött, amelyekben egyebek mellett fodrászok ajánlották fel segítségüket, hogy ingyen elkészítik az egészségügyi dolgozók haját majd a veszélyhelyzet elmúltával, kozmetikusok szintén az orvosok és ápolók kezelését vállalták, de van, aki adományokat gyűjt rászoruló szakembereknek. Vannak cégek, akik kézfertőtlenítőt adományoznak, de vannak, akik maszkot varrnak. Mindenki igyekszik segíteni, ahogyan tud. … Bővebben »