A bőrfiatalítás éllovasa a !QMS. Ismerd meg Te is a titkukat!

Hisszük, hogy a bőr egészsége, üdesége, rugalmassága bármely életkorban helyreállítható tudatos és következetes gondoskodással, fájdalommentes beavatkozás nélkül! A kétszer is világsikert aratott !QMS anti-aging termékcsaláddal most közelebbről is megismerkedhetnek azok a kozmetikus szakemberek, akik a bőr egészségének, feszességének visszaállítására törekszenek fájdalommentesen és természetesen kockázatmentesen. (x)… Bővebben »

Oxigénterápia – trend a bőrfeltöltésben!

Hatóanyag bejuttatás 98%-os tisztaságú, magas nyomású oxigénterápia segítségével. Az oxigén elengedhetetlen lételemünk, mondhatni életünk alapegysége. Szervezetünk a bőrön és a tüdőn keresztül veszi fel. A levegőben lévő oxigén tartalma mindösszesen 21%. A legnagyobb kiterjedésű szervünk bőrlégzéssel jut oxigénhez. A testfestők még emlékezhetnek azokra az időkre, amikor egy-egy versenyen a modell rosszul lett, hiszen a testét beborító akkori festékanyagok nem engedték bőrét lélegezni. Nagyon fontos tehát, hogy a bőr minden rétege megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jusson…. Bővebben »

Füllyukasztás profiktól!

A Studex®System75™ füllyukasztó forradalmasította a füllyukasztást, ezzel a készülékkel kíméletesen, egyszerűen és biztonságosan tudja végezni ezt a tevékenységet. A készülék egyesíti magában a legmagasabb higiéniai elvárásokat és a legoptimálisabb használhatóságot, ami a füllyukasztók számára elengedhetetlen. A System75™ készülékkel az… Bővebben »

Az igényesség már a tetoválógép kiválasztásánál kezdődik!

Megérkezett az iQmedical sminktetoválógép, a Nouveau Contour legújabb fejlesztése. A munkafolyamat közben az iQ sminktetoválógép kézifején keresztül a szenzor folyamatosan érzékeli a bőr ellenállását és a mikroprocesszor automatikusan állítja és korrigálja a frekvenciát valamint a nyomást. A folyamatos egyensúly biztosítja a legtökéletesebb eredményt! (x)… Bővebben »

3 napos Derma Mikropigmentációs Workshop – Orvosi Tetoválás

Bizonyos esetekben a betegségek nyomot hagyhatnak a bőrön. Az ilyen esztétikai problémák gyakran megkeserítik viselőjük életét. Efféle gondokkal küzdő páciensek számára kiváló lehetőség az orvosi mikropigmentáció – ahogy a szakma nevezi, derma mikropigmentáció – hogy megszabaduljanak a zavaró jellegű esztétikai hibáktól (x)… Bővebben »