Így készülj te is a Beauty sminkversenyére! Jó tanácsok Dudás Barbarától

Marton Gabriella főszerkesztőnk kérésére Dudás Barbara sminkmester elkészített egy sminket az idei, Beauty Forum sminkversenyének témájára. Az Ultra Violet – Shades of the Trend Color egy nagyon sokoldalú téma, hiszen megannyi árnyalata hihetetlen lehetőséget kínál. De nem árt vigyázni vele, hiszen nem mindenkinek áll jól ez a hideg szín, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen színnel párosítjuk! … Bővebben »

Mélyhidratálás

Ne kezeljük ezt a kérdést felületesen! Ha nem csak felületesen kezeljük a hidratálást, azaz nem csupán „bőrmentén“, hanem a szó szoros értelmében elmélyülünk benne, azaz a bőr mélyebb rétegéig ható komplex kezelést alkalmazunk, megoldhatjuk vendégünk ezirányú bőrproblémáit…. Bővebben »

Kalcsu Balázs: A kitartás és fejlődni akarás ott van a pályakezdőkben

Immár harmadik alkalommal fogadták a pályakezdő kozmetikusokat a Kalcsu Kati Kozmetikus Pályakezdő Programban. A kétnapos kurzuson a jelentkezőket nem csak a sikerekre, hanem a kudarcokra és a problémák legyőzésére is felkészítik. Idén először a klasszikus, arckezelésekre fókuszáló képzések mellett külön sminktetováló pályakezdő képzést is tartottak…. Bővebben »