Hogyan legyél sminktetováló? 2. Termékválasztás

Ha te is azt tervezed, hogy belevágsz a sminktetoválásba, akkor ki ne hagyd legújabb videósorozatunkat, amelyben Vámos Mónika, smink-és orvosi tetováló, a Swiss Color Magyarország tulajdonosa, valamint kolléganője, Bizinger Katalin kozmetikusmester és sminktetováló számos hasznos tanáccsal szolgál kezdő szakembereknek. Ezúttal a termékválasztásban segítenek. … Bővebben »

Báli ragyogás

Hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemezték korábban a télbúcsúztató, tavaszváró ünnepkört, a farsangot, melynek csúcspontját a „farsang farka”, azaz a karnevál jelentette. Összeállításunkkal szeretnénk egy kis inspirációt adni a báli és a karneváli sminkekhez! … Bővebben »

Hogyan lehetsz sminktetováló?

Te is gondolkodtál már azon, hogy megtanulod a sminktetoválást, de nem tudtad, hogyan kezdd el? Vagy, hogy milyen előnyei és buktatói vannak? Új, kezdő sminktetoválóknak szóló videósorozatunkban tapasztalt szakemberek beszélnek arról, hogy mire kell és érdemes figyelni. Vámos Mónika, smink-és orvosi tetováló, a Swiss Color Magyarország tulajdonosa, valamint kolléganője, Bizinger Katalin kozmetikusmester és sminktetováló számos hasznos tanáccsal szolgál majd nem csupán kezdő szakembereknek. Kattints a videóért! … Bővebben »