Hogyan működik a peercing-dermaroller? 

A peercing-dermarolleres kezelés a szervezet saját regeneratív folyamatait támogatja. A mikrotűk bejutnak a bőrbe, ahol stimulálják az idegvégződéseket. Kulcsfontosságúak a sejtek a dermaroller által képződött mikropórusok körül. Felszabadítják a jelmolekulákat, amelyek aktiválják az új sejtek, legfőképpen a fibroblasztok képződését. Ezek a sejtek felelősek a kollagén és az elasztikus rostok termelődéséért (x)… Bővebben »

Beauty Pest Brow: a magával ragadó tekintet otthona

A Beauty Pest Brow luxus-szépségszalon volt az első olyan hely Magyarországon, ahol a cérnás szemöldökszedést kipróbálhatták a vendégek, a szolgáltatás a bevezetése óta töretlenül népszerű a hölgyek körében. Emellett további, egyedülálló szemöldökstyling technikák, Yumi™ Lashes tartós szempillakezelés, és a Biologique Recherche luxustermékei is szerepelnek a kínálatban. A kezeléseket elegáns környezetben kedves és profi szakemberek végzik, a Beauty Pest Brow a tökéletes helyszín a megszépülésre (x)… Bővebben »

Megújul a SKEYNDOR POWER C+

Az új szalonkezelési kittben az antioxidáns hatóanyagok koncentrációját 35%-osra emelték. Stabil C-vitamin származék 25% és 10% gránátalma és acai bogyó kivonat segíti a napkárosodott, fakó bőr regenerálását. A kezelés hatékonyságát nagyban emeli és a vendég számára különleges élményt garantál a különleges jáde Gua Sha masszírozókkal végzett masszázs (x) … Bővebben »