Idén is imádjuk a neont!

Az idei nyár meghatározó sminktrendje a neon, amely nemcsak a divatban, hanem a sminkben, körömben is tarol. A 8-10 évente visszatérő őrület a fesztiválok, a partik elengedhetetlen kelléke. A neon a make-up világában jellemzően professzionális szinten marad, de a mai anyagok textúrája, pigmentjei és tartóssága hihetetlen lehetőséget nyújt azok számára is, akik most kezdik el felfedezni a smink világát. … Bővebben »

Régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválások javítása

Szeptember 7-én, 10 órától a Digital Beauty Day(s) soron következő napján a permanent make-up lesz fókuszban. Méhn Tünde ezúttal arról a technikáról beszél majd, amellyel régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválásokat lehet tökéletesen helyrehozni. Te se maradj le róla! … Bővebben »

Már kapható Dominique Roberts és az INGLOT új, exkluzív sminkkolekciója!

Fél éves előkészület után tegnap este debütált Dominique Roberts, OMC világ- és Európa-bajnok sminkművész INGLOT-tal közös sminkkollekciója, a Dominique by INGLOT, amely kapható az Alle-ban, az Arénában és a Westendben lévő márkaüzletekben és online. Dominique lapunknak elárulta: egyedül rakta össze a kollekciót törekedve arra, hogy elsősorban a szakmai vonalnak szóljon, de a végfelhasználó is könnyedén tudja használni. Izgalmas színek, textúrák, anyagok. Te láttad már?… Bővebben »