Beauty Pest Brow: a magával ragadó tekintet otthona

A Beauty Pest Brow luxus-szépségszalon volt az első olyan hely Magyarországon, ahol a cérnás szemöldökszedést kipróbálhatták a vendégek, a szolgáltatás a bevezetése óta töretlenül népszerű a hölgyek körében. Emellett további, egyedülálló szemöldökstyling technikák, Yumi™ Lashes tartós szempillakezelés, és a Biologique Recherche luxustermékei is szerepelnek a kínálatban. A kezeléseket elegáns környezetben kedves és profi szakemberek végzik, a Beauty Pest Brow a tökéletes helyszín a megszépülésre (x)… Bővebben »

Profi tippek a Beauty Make-Up verseny résztvevőinek!

„LEGYEN A SMINKNEK ÜZENETE!” – hangsúlyozta Csirik Erzsébet, a Make-up Magyar Kupa sminkverseny zsűritagja, aki az alábbiakban hasznos tippeket küld a versenyre készülődőknek, a gyakorlatban is bemutatva az elképzelését. A cikkben Sipos Zita, a verseny zsűrielnökének a munkáját is megtekinthetitek inspirációul, aki szerint látványos sminkeket fogunk majd látni. A színek gondolatokat, érzelmeket és érzéseket is kifejeznek…. Bővebben »

12 rúzs tipp erre az évre

Hol van az az idő, amikor csak a piros néhány árnyalatát lehetett beszerezni? Ma már nem csak a színválasztás bővült, hanem a felhasználható anyagok is, bár valamelyik nevetséges, vagy hétköznapokra használhatatlan, de sokaknak megér egy próbát, hacsak nem egy instagram poszt erejéig. Nem csak a trendeket kell jól ismerni, hanem azt is, hogyan is készíthető el a néha nem mindennapi tökéletes száj. Íme! … Bővebben »

Testről és lélekről – nyolc hét a kulisszák mögött

Sokan nem is gondolják, hogy a természetes, natúr megjelenés a vásznon mennyi munkát igényel. Egy-egy forgatási napon órákon át a színészek közvetlen közelében vagyunk, nemcsak elkészítjük a sminkjüket az adott karakternek megfelelően, hanem egész nap figyelünk rájuk, követjük őket a monitoron, és igazítunk vagy változtatunk a sminken, amikor szükséges…. Bővebben »