Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning Tatiana Bilolovetsel 

Az előadók között szerepelt Elek Csaba, a BKIK oktatási igazgatója, dr. Szalai László szemész főorvos, Nagy Klára klinikai szakpszichológus, Köves Katalin, a Purebeau Mo. Kft. tulajdonosa, Balla Ágnes, a Beauty Fórum ügyvezető igazgatója. A témák változatosak és informatívak voltak.
Délután pedig a gyakorlatra helyeződött a hangsúly. Minden résztvevő hasznos ismeretekre tehetett szert  a nemzetközi élvonalba tartozó Tatiana Bilolovet-től, aki a tökéletes volume fanok kialakítását mutatta be, illetve a szakma magyar kiválóságai inspiráló előadását élvezhette Gera-Király Anita előadását hallgatva, aki az oktatásban szerzett tapasztalatait – avagy a Szépség-gyár technikák fejlődését mutatta be. Tarján Viktória a Vicushka Lashes trainere, professzionális szempilla artist a styling és volume effektekről tartott előadást, utoljára, de nem utolsó sorban Barcsai-Gáspár Orsolya, Pillafutár Műszempilla webáruház Lash Stylistja osztotta meg azon trükköket, tippeket, hogy hogyan építsünk vendégkört.
A konferencia háziasszonya Hillerné Karmacsi Mária mesterkozmetikus, szempillaépítő mester trénere volt. Örömünkre szolgált, hogy az Alveola fő támogatója volt a rendezvénynek, amelyből igyekszünk hagyományt és értéket teremteni.

www.perfectlook.hu

(x)

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail