QMS! Sikerek a Beauty-n!

A !QMS sikerének hátterében a kollagénes arcfiatalítás megalapozása áll. Dr. Schulte találmánya ugyanis az első és jelenleg is az egyetlen olyan készítmény a világon, amely gépek és drasztikus beavatkozás nélkül képes bejuttatni a kollagént a bőr legmélyebb rétegeibe, megteremve ezzel a természetes bőrfeszesítés feltételeit.Az anti-aging specialistája a szakma minden elismerését besöpörve mondhatta magáénak – sokak szerint – a kiállítás legharmonikusabb standja címet. A kozmetikusok számára sok újdonságot hozó medikozmetikumok a !QMS országos hálózatának bővítése céljából vett részt a novemberi Beauty Forum kiállításon, na és persze azért, hogy büszkélkedjen azzal, hogy idén is ő lett a világ legjobb kozmetikuma.

A siker nem maradt el, ugyanis egy híján száz kozmetikai szalon érdeklődött a !QMS anti-aging kezelések protokollja iránt. A jelentkezés feltételei nagyon komoly tréningsorozathoz kötöttek: !QMS Anti-aging specialistává válni igazi kiváltság, ugyanis mind presztízsben, mind szolgáltatásban világszerte növeli a szalonok színvonalát, és az eredmények miatt minden ügyfél a szalon rajongójává és elkötelezett hívévé válik. A !QMS Activátor feszesítő tréningjére folyamatosan lehet jelentkezni, és bár a helyek korlátozottak, a cég óbudai Oktatóközpontjában biztosan találnak még szabad időpontot egy következő alkalomra.

Ha ön is szeretne !QMS kozmetikus lenni, jelentkezzen a cég valamelyik soron következő tréningjére. (www.qmshungary.hu)

Ha szívesen kipróbálná a QMS Medicosmetics termékeit, kezelését, vagy a komplett otthoni 120 napos szépségprogramját, akkor nézelődjön bátran a !QMS Szépségszalon internetes oldalán.

 

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?