Varázsceruza a mezo pen!

Az otthon alkalmazható, bőrt fiatalító szerek és készülékek iránt már évek óta nagy az érdeklődés. Ilyen készülék, a MEZO PEN.

Mi is ez a „készülék”? – A most divatos mezoterápia továbbfejlesztett és a bőrrel igen kíméletesen bánó elektromos „ceruzája”, amelynek segítségével a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk. A ceruzához javasolt hatóanyagok pl.

  • A hyaluronsav, mely kiválóan alkalmas a vízhiányos bőr kiegészítő kezelésére. Megköti a nedvességet, a bőr vízháztartása javul, a szárazsági ráncok láthatóan kisimulnak.
  • A SPA Line Soon Future koncentrátum, mely valóságos csoda az Ön számára. AHP-8 komplexet tartalmaz, amely nem más, mint a kozmetikai botox. Javasoljuk a “zavaró” szárazsági és mimikai ráncokra, kúraszerű alkalmazása a legeredményesebb.
  • A Mezo Stemcell a legújabb öregedést lassító, ránctalanító, fiatalító növényi őssejt szérum, melynek használatával éveket fiatalodhat.

Az iontoforézis a fizikális kezelés évtizedek óta elismert eljárása a hatóanyagok bőrbe juttatásához (transzdermális rendszer). A Meso Pen olyan kis eszköz, mellyel stabilizálható a mezo-kezelések eredménye, és tökéletesebbé tehető az otthoni szépségápolást.
Pulzáló egyenáram segítségével javítja a sejtosztódást. Az egyenáram hatására a szöveti folyadék ionjai aktiválódnak, így javul a sejtek felvevőképessége, ezáltal regenerálja és erősíti a bőrt.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?