Impresszum

WeCosmoprof_regisztracio2020

A weboldal kiadója

Health and Beauty Business Media Kft.
H-1033 Budapest, Szentendrei út. 95.
Tel.: +36 (1) 457-0067
E-mail: info@health-and-beauty.hu

Felelősség elhárítása

1. A weboldal tartalma
A szerző semmilyen célból nem nyilatkozik a szolgáltatással vagy a szolgáltatáson keresztül nyújtott vagy kapott információk helyességéről, sem arról, hogy azok törvényesek, érvényesek, pontosak, helyesek, megbízhatóak, megfelelő minőségűek, állandó jellegűek, teljes körűek vagy aktuálisak-e. A szolgáltatással vagy a szolgáltatáson keresztül nyújtott információk vagy adatok kifogásolható vagy nem helyénvaló anyagokat is tartalmazhatnak.

A weboldal vagy a szolgáltatás használata révén ön teljes felelősséggel dönt abban, hogy az információk megfelelnek-e az ön igényeinek vagy érzékenységének. A szerző a weblapon található adatok használatából eredő semmilyen anyagi vagy szellemi kárért nem felel. A felhasználók kizárólagosan felelősek a webhelyen kapott információk tartalmáért, és ők vonhatók jogilag felelősségre vagy számoltathatók el azok használatáért vagy a velük történő visszaélésekért.

2. Linkek
A linkek lehetővé teszik, hogy ön elhagyja a szerző webhelyét. A linkek révén felkeresett webhelyek nem tartoznak a szerző ellenőrzése alá, nem felel a linkkel felkeresett webhelyek tartalmáért, illetve az ott történt változásokért vagy frissítésekért. A linkek megadása kényelmi szempontokat szolgál, de nem jelenti a szerző azonosulását az adott oldallal. A jelen nyilatkozat a szerző által megadott linkekre vonatkozik, sőt minden olyan linkre, amelyet mások adtak meg a vendégkönyvekben, a vitafórumokon és a levélgyűjtőkben.

3. Szerzői jogok
A szerző minden kiadványban igyekszik betartani grafikai, hang- és videófelvételek szerzői jogát. Az alkalmazott grafikai, hang- és videófelvételeket vagy maga a szerző készítette vagy nem terheli őket licenc. A szerző által készített, kiadott anyagok szerzői joga kizárólag a webhelyet készítőt illeti meg. Az ilyen grafikai, hang- és videófelvételek, illetve más elektronikus vagy papírra nyomtatott kiadványban szereplő szöveg reprodukálása vagy használata a szerző kifejezett hozzájárulása nélkül tilos.

4. A szavatosság elhárításának jogi érvényessége
A szavatosság elhárításáról szóló jelen záradék a jelen weboldal része. Attól függetlenül, hogy a jelen szöveg bizonyos részei vagy egyes megfogalmazásai nem felelnek meg az érvényben lévő jogi álláspontnak, a dokumentum többi részének tartalma és érvényessége változatlanul fennmarad.

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail