A dráma csak most kezdődik! Legalábbis, ami a tekinteted illeti…

Nyílt, tiszta tekintet. Kiemelt, gyönyörű, egészséges pillák. Szempillalifting – egy olyan kezelés eredményeként, amelyet azon vendégeidnek is nyugodtan ajánlhatsz, akik korábban sem a műszempillát, sem a szempilladauert nem érezték kényelmesnek, esetlegesen allergiára panaszkodtak, vagy túl érzékenyen reagáltak a használt anyagokra. Ha szeretnéd, hogy vendégeid sugárzó tekintettel távozzanak a LashUS-t neked találták ki! (x)… Bővebben »

Akik a sztárokat szépítik…

A sminkesek és fodrászok hozzá vannak már szokva sztárvendégeikhez, fotózásokhoz, forgatásokhoz, de akadnak olyan gálák – ilyen például az Oscar-gála is – amely mindig is olyan esemény marad, amelyre szinte mindennél jobban készülnek. Hiszen, aki a vörös szőnyegen megjelenik, egyből reflektorfénybe kerül. Ismerjük meg hát azokat az embereket, akiknek a sztárok a csodás külsejüket köszönhetik!… Bővebben »

A cukrozás fizikája

Sugaring – 1999-ben debütált szakmai közönség előtt Budapesten a cukordepiláció, melynek népszerűsége azóta is töretlen. Az első időben a szakembereket jó részét meglepte, hogy a szőrtelenítés mozdulatai itt pontosan ellentétesek az addig megszokottal. Miért is van ez így? Az alábbiakból megtudhatjátok…. Bővebben »

Új nanomaszk a feszesebb bőrért

A kozmetikumokban a nanoanyagok még mindig viszonylag ritkák. Kivételt képeznek a szervetlen UV-szűrők, amelyeket széles körben használnak, ezek a titán-dioxid és cink-oxid. Ha nanorészecske méretűre vannak őrölve, elveszítik a nem kívánt fehéres fóliát a bőrön, de megtartják az UV-szűrők hatását. Nano UV-szűrők használhatóak minden készítményben, az aeroszoladagolók kivételével. A Syncare cég újdonsága a NanoCare vitaminos arcpakolás. A termék vitaminok és antioxidánsok összességét tartalmazza, melyek megnyugtatják a bőrt, valamint jelentős liftinges regeneráló hatásúak (x)… Bővebben »