Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!

(Hirdetés) Innováció és szakértelem a fejlődés szolgálatában. Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

Amit garantálunk

  1. Eredményes kezelések

A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

  1. Innovatív hatóanyagok

A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

  1. Elégedett vendégkör

Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!

Jelentkezz két napos alapképzésünkre, hogy közelebbről megismerkedhess a BABOR kozmetikumokkal!

Időpont: 2019. május 28-29.

Jelentkezz a www.kalcsu.hu oldalon vagy a 06 1 237 0370 (3-as mellék) számon.

BABOR a médiában

A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.

A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket. Aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.

Amit még kínálunk

  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kiváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre. BABOR Gyémánt szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazin megjelenést is biztosítunk.

Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!

Olvasd el kolléganőnk véleményét a márkáról.

Sári Gabriella, BABOR kozmetikus, Törökbálint

Amikor termékválasztásra került a sor, olyan márkát kerestem, amivel kiemelkedő minőséget és a már megszokott precizitást tudom nyújtani vendégeimnek. Ám a BABOR-tól ennél még többet is kaptam! Az innovatív hatóanyagoknak köszönhetően a BABOR termékskálájából vendégeim bármilyen bőr problémájára tudok megoldást kínálni, amelyek rövid és hosszútávon egyaránt látható eredményeket biztosítanak. Így vendégeim mindig elégedetten távoznak, a következő találkozáskor pedig már a pozitív eredményekről számolnak be. A kiváló minőségű termékek mellett a BABOR márka folyamatos fejlődési lehetőséget is nyújt számomra, mind szakmailag, mind üzleti szempontból. Ezt mi sem példázza jobban, minthogy egy év alatt, amióta BABOR-ral dolgozom, a legmagasabb partneri szintet, tehát a Gyémánt minősítést sikerült elérnem. A szebbnél szebb termékeknek és promóciós különlegességeknek hála, vendégeim a kezelés után még polcaimról is választanak magunknak valami újdonságot otthonra.

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton!

Jelentkezz BABOR alapképzésünkre, ezzel megteszed az első lépést a sikerhez vezető úton. A tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatod a BABOR metódust, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.

Időpont: 2019. május 28-29.

Jelentkezz a www.kalcsu.hu oldalon vagy a 06 1 237 0370 (3-as mellék) számon.

Rendeld meg díjmentes mintacsomagunkat, ahol válogatott minták segítségével tapasztalhatod meg a BABOR termékek eredményességét.

Rendeld meg mintacsomagot a www.kalcsu.hu oldalon.

Ismerj meg minket – legyél tagja Magyarország vezető professzionális kozmetikai csapatának!


A BABOR magyarországi forgalmazója: KALCSU COSMETICS

1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
●  Tel: 06 1 237 0370
●   web: www.kalcsu.hu

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?