Kozmetikai kezelések 6. rész: táplálás

Kezelések sorozatunkban Juhász Klári kozmetikusmester, biológia-kémia szakos tanár, az Alveola Beauty Akadémia szakmai vezetőjének segítségével sorra vesszük az arckezelések lépéseit. A táplálás művelete két lépésben történhet. Az egyik műveletnél az elektrokozmetikai eszközöket hívhatjuk segítségül, a másiknál „csak” pakolásokat használunk. Igazából a különböző molekulasúlyú anyagokkal „játszunk”. … Bővebben »

Szépítő, gyógyító illóolajok

Az illóolajokat évezredek óta nagy becsben tartják kellemes illatuk, gyógyerejük és a lélekre kifejtett hatásuk miatt. Napjainkban ismét megnőtt az igény az illóolajok iránt, mivel rengeteg olyan tulajdonságuk van, amellyel javítani tudják életminőségünket, és a bőrünkre, szépítésünkre, közérzetünkre gyakorolt hatásuk sem elhanyagolható…. Bővebben »

Bőrmegújítás az utolsó téli napokon is!

A hosszú, téli időszak vége felé közeledünk, hamarosan itt a tavasz és megkezdődhetnek a nyárra felkészítő kezelések. De mit tehetünk vendégünk arcbőréért még most, az utolsó hideg napok idején? Sokféle módszer létezik, de a cél közös: a bőrsejtek megújítása az önregenerációra való ösztönzéstől kezdve, a hatóanyagok mélyebbre való juttatása által. Segítsünk hát a vendégeink testben, és lélekben is megújulni!… Bővebben »