A fényvédelmen túl, avagy mire figyeljünk nyáron?

Hamarosan újra "találkozunk" az online térben, hiszen jön a következő Digital Beauty Day(s), Nyári teendők a kozmetikában II. címmel. Tarts velünk július 27-én, 10 órától, csupa izgalmas és hasznos témával várunk!

Június 29-én, az előző Digital Beauty Day(s)-en már átbeszéltük az intim szőrtelenítés csínját-bínját, szó volt a digitalizáció jelentőségéről, valamint a szemkörnyék és az ajkak megfelelő ápolásáról is. Július 27-én, hétfőn 10-13 óra között, Nyári teendők a kozmetikában II. címmel az alábbi témákkal készülünk.

10.05 A fényvédelmen túl. Mire készülj a szalonban a nyári időszakban?Papp Mónika, a Vagheggi Hungary és a The Academy  szakmai vezetője

10.45 A bőrhidratáció “szintjei”, a bőr víztartalmának diagnosztizálása, hidratálás nyáron Juhász Klári, biológia-kémia tanár, kozmetikusmester

11.30 Lágylézer-kezelés a kozmetikában nyáron Tábori Erika, kozmetikusmester, diplomás szakoktató, aromaterapeuta (Vanilla Day Spa)

A konferencián Zoom program segítségével bárhonnan (okostelefon, laptop segítségével) részt vehetsz. Az előadások az eseményt követő egy hétben (a megosztást követően) zárt link birtokában a résztvevők számára később is megtekinthetők.
Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy a résztvevők műhelymunka-szerűen, bensőséges hangulatban osszák meg a gondolataikat egymással. Előadóink Magyarország vezető szakemberei, akik tudásuk legjavát hozzák el nektek.

A Digital Beauty Day(s) következő eseményei:

2020. szeptember 7. hétfő 10-13h
Permanent make-up nap

2020. október 8. hétfő 10-13h
Pillázz velünk!

2020. november 16. hétfő 10-13h
Anti-aging kezdőknek és haladóknak

2020. december 7. hétfő 10-13h
Sminkelj az ünnepekre!

Információkért figyeld Facebook eseményünket vagy a www.beauty-day.hu weboldalt.

Jegyárak:
Egy alkalom: 2490Ft
Kettőt fizetsz, hármat kapsz! Bérlet ára: 4980Ft

Jegyet vásárolok

Sok szeretettel várunk mindenkit, szakmabelit, kozmetikustanulókat és a szakma iránt érdeklődőket egyaránt.

A szervező a változtatás jogát fenntartja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail