A bőr hidratálásának új dimenziója!

Idővel a bőrön megjelennek az öregedés első jelei. A bőr lassan elvékonyodik, elveszíti a rugalmasságát és fokozatosan kiszárad. Megjelennek az első ráncok, és a bőr elveszíti szép tónusát. Ez az a pillanat, amikor a bőrnek külső segítségre van szüksége: védelemre a külső káros hatásokkal szemben, intenzív hidratálásra, regenerálásra, vagy a vízmegtartás erősítésére. Ebben segít az Afrodita Professional HYALURON 24’H (x)

Miért alkalmazd a HYALURON termékeket?

Az új HYALURON termékeink a bőrt mélységében hidratálják, mivel molekuláris struktúrájuknak köszönhetően a bőr mély rétegeibe jutnak. A HYALURON serkenti a kollagén és elasztin rostok szintézisét. Így javul a bőr rugalmassága, feszessége, viszkozitása. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a sejtek tápanyagellátása, a bőr méregtelenítése. Az új HYALURON termékek visszaállítják a bőr normál vízháztartását, ami által az feszesebbé válik. A hatása azonnal szemmel látható. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét.

Miben rejlik az Afrodita különleges Hyaluronsavjának az ereje?

– 100 %-ig természetes hatóanyag
– azonnali és hosszan tartó hatást biztosít
– szabadalmaztatott aktív növényi eredetű
– alacsony, 15-50 kDA molekulatömeggel rendelkezik (ez a specifikus molekulatömeg lehetővé teszi az epidermiszbe és dermiszbe történő bejutását – a bőr hidratáltságának növelését, szabályozását)
– hatékonyan jut be az epidermiszbe és dermiszbe, HIDRATÁLÁS + FESZESÍTÉS = A BŐR TÓNUSÁNAK JAVULÁSA
– bionikus eljárással nyerik, genetikailag módosítatlan baktériumok segítségével, egy abszolult természetes folyamat során.
– Eco-cert tanúsítvánnyal rendelkezik
ELBŰVÖLŐ TESZTEREDMÉNYEK

A kozmetikumok alkalmazása után szemmel láthatóan javul a bőr hidratáltsága, rugalmassága, feszessége, friss és fiatalos külsőt ölt. Az öregedés jelei csökkennek, kevésbé láthatóak. 

91% szerint a bőre feszesebb lett

81% szerint a bőr tónusa javult

91% szerint a bőr hidratáltsága jelentősen javult

81% szerint a bőr simább lett

A BŐR BIOMECHANIKUS KARAKTERISZTIKÁINAK JAVULÁSA IN VIVO TESZTEKKEL IGAZOLVA: HIDRATÁLTSÁG, FESZESSÉG, TÓNUS, SIMASÁG. 22 tesztalany önértékelése, 56 napon keresztül, naponta kétszeri használat után (a bőr biomechanikus karakterisztikáinak javulása, %-ban kifejezve).

PROFESSZIONÁLIS & OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA, ÉRTÉKESÍTÉSRE

A Hyaluron 24’H termékek a szalonban történő kezelések mellett teljes egészében alkalmasak az otthoni felhasználásra, bőrápolásra, a kozmetikában végzett kezelések eredményének megőrzése céljából.

A Hyaluron csökkenti a bőr fizikai „sérüléseinek“ jeleit: a száraz bőrt, a szemhéjak megereszkedését, a szem alatti karikákat, a ráncokat, a bőrpírt, a rugalmatlanságot. A mélyebb rétegben fejti ki hatását, így akár a pattanások kialakulásának lehetőségét is gátolja.

Nagyon jó víztartó hatása miatt, pl. nyáron a melegben, szeles időben vagy stresszes időszakban is jól alkalmazható. Tisztít és összehúzza a pórusokat. Változó korban csökkenti a hormonháztartás változása általi negatív hatásokat, illetve a hőhullámok okozta bőrpirosodást. Fogyókúra után segíti a bőr feszesedését.

TERMÉKEK

A HYALURON 24’H termékcsaládot 7 kozmetikum alkotja, amelyek specifikus hatásokkal rendelkeznek:

·         HYALURON Hydro maszk (200 ml)

·         HYALURON Krém normál, vegyes bőrre (50 ml / 200 ml)

·         HYALURON 24h Krém száraz bőrre (50 ml / 200ml)

·         CLEAN UP HYALURON Hydro Tonik (190 ml)

·         CLEAN UP HYALURON Arctej (200 ml / 500 ml)

·         CLEAN UP HYALURON 2 Fázisú szemfesték lemosó (125ml)

·         HYALURON 24h Testápoló lotion (200 ml)

Bővebb tájékoztatásért fordulj területi képviselőinkhez!

Apollos Bt.
1126 Budapest, Böszörményi út 19/C
Tel: +36-1-212-9339; +36-70-378-8873
E-mail: apollos@afrodita-kozmetika.hu
www.kozmetika-afrodita.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail