A Cosmoprof nem maradt el, csak digitális platformra költözött!

A tavaszi Cosmoprof nem maradt el, csak digitális platformra költözött. Az igazán jó hír az, hogy így minden szakember ingyenesen vehet részt a világ legnagyobb, virtuális, nemzetközi, szépségipari szakkiállításán. Kényelmesen, otthonról.

A WeCosmoprof egyedi fejlesztésű virtuális tere lehetővé teszi, hogy a szépségipari szakemberek találkozzanak a világ minden tájáról. Több mint 3000 cég mintegy 7400 terméke várja az újdonságokra kíváncsi látogatókat a szépségipar összes szegmenséből, a kozmetika, fodrászat, köröm, SPA, wellness területeiről. A látogatók számára a regisztráció ingyenes.

A WeCosmoprof az újrakezdés szimbóluma. A kiállító cégek, termékek, márkák itt mutatják be a szakma számára a legújabb termékeiket, hatóanyagokat, gépeket és csomagolási megoldásokat. A résztvevő cégek határozzák meg a jövő szépségipari trendjeit, és válaszokat adnak azokra a kérdésekre, amelyeket az elmúlt hetekben számtalanszor tettünk fel magunknak és egymásnak.

A platform lehetővé teszi, hogy a látogatók közvetlenül felvehessék a kapcsolatot a kiállító cégekkel, tovább építsék személyes kapcsolatrendszerüket, és új partnereket, márkákat ismerjenek meg.

A digitális technológiának köszönhetően a WeCosmoprof a világon egyedülálló 3D élményt kínál. A Cosmoprof MyMatch platform B2B modulja mellett a látogatókat számos interaktív program várja; 30 webinárium, valamint a CosmoTalks színpadon számos bemutató és szakmai előadás nemcsak szépségipari, de gazdasági és kommunikációs témában is.

A részletes programot IDE KATTINTVA LÁTHATOD!

 REGISZTRÁLOK  

Letöltési segédlet  

Találkozzunk június 4-10 között a WeCosmoprofon, és indítsuk újra együtt a szépségipart!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail