A dráma csak most kezdődik! Legalábbis, ami a tekinteted illeti…

(Hirdetés) Nyílt, tiszta tekintet. Kiemelt, gyönyörű, egészséges pillák. Szempillalifting - egy olyan kezelés eredményeként, amelyet azon vendégeidnek is nyugodtan ajánlhatsz, akik korábban sem a műszempillát, sem a szempilladauert nem érezték kényelmesnek, esetlegesen allergiára panaszkodtak, vagy túl érzékenyen reagáltak a használt anyagokra. Ha szeretnéd, hogy vendégeid sugárzó tekintettel távozzanak a LashUS-t neked találták ki!

A LashUS egy új, professzionális szempillamárka. Fejlesztői arra vállalkoztak, hogy forradalmi változást jelentő készítménnyel ajándékozzák meg a nőket. Olyannal, amely a korábbi termékek előnyeit megtartják, de kiküszöbölik azok használatának hátrányait. Évtizedes tapasztalataik alapján két éves kutatás és tesztelés után mutatták be a kímélő szempillalifting kezelést, amelyből a szükségtelen kémiai anyagokat kihagyva egy valóban gyengéd és mégis tartós formula lett az eredmény – a kezeléseket elegendő 6-8 hetente ismételni.

A LashUS már a tövektől egyenletesen emeli meg a természetes pillákat, amelyek így hosszabbnak és egyben dúsabbnak látszanak, extra tartást adva azoknak. Hosszabb, vastagabb és jobban látható pillákat varázsolhatsz vendégeidnek anélkül, hogy a használt készítmények károsítanák azokat.

A kezelés 45-60 perc. A termék prémium minőségéből adódóan magasabb árkategóriát jelent, a hatékony anyaghasználat, s a hosszú – akár két hónapot jelentő – tartósság ugyanakkor egyéb előnyei mellett ára alapján is versenyképessé teszi a piacon lévő egyéb anyagokhoz képest.

A Lift & Fix lotion – amellett, hogy tartósan kiemeli a pillákat – olyan kímélő összetevőket tartalmaz, hogy nem kell ápoló 3. lépés a kezelésbe. Rendelkezésedre áll ugyanakkor egy elixír, amit a vendégeid otthon is használhatnak, hogy egészséges legyen a pillájuk. A kezelés részeként használható kékesfekete intenzív festék pedig tovább fokozza a hatást. Nem csak a felső, hanem az alsó pillákat is ki tudod emelni, amelyben segítségedre lesznek a márka által fejlesztett eszközök is.

Mindezt állati eredetű összetevőt nem tartalmazó alapanyagokból.

A LashUS termékek professzionális felhasználásra fejlesztették. Megvásárlásához és a használatához ajánlott Lash Lift képzés; elvégzéséhez kozmetikus, szépségtanácsadó OKJ-s képesítés vagy szempillastylist képesítés szükséges. A képzést elvégezheti az a szakember is, aki már korábban egy másik márka szempilla lifting tanfolyamát végezte el. Amennyiben érdekel ez a forradalmian új készítmény, érdemes eljönnöd egy LashUS WOW bemutatóra, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Ha már van szempilla lifting képzést igazoló okleveled, megvásárolhatod a Try US próbaszettet kedvezményes áron. A legnagyobb LashUS LOVE US szett valamennyi munkádat megkönnyítő eszközt tartalmazza.

A szett tartalma:

➤ 1 db Eye Make-Up Remover sminkeltávolító
➤ 1 db Pre-Treatment Cleanser előkezelő folyadék
➤ 1 csomag (10-10 pár) 1 ml Lift & Fix Lotion
➤ 1 db Lash & Brow szempilla és szemöldök Elixír
➤ 1 csomag Hipoallergén párna szem alá (10 pár)
➤ 1 csomag (5 pár) S méretű ívalakító szilikon párna
➤ 1 csomag (5 pár) M méretű ívalakító szilikon párna
➤ 1 csomag (5 pár) L méretű ívalakító szilikon párna
➤ 1 db Shield Adhesive ívalakító szilikon párna ragasztó
➤ 1 db Liquid paletta
➤ 1 db Intenzív kékesfekete festék
➤ 1 db prémium festék előhívó
➤ 1 db festék eltávolító
➤ 1 db szempilla tükör
➤ 1 doboz Y kefe
➤ 1 csomag szivacsos applikátor (50 db)
➤ 1 db szempilla emelő eszköz
➤ 1 db mikropórus tapasz
➤ 1 db szájmaszk
➤ 1 csomag szilikon szempillakefe 50 db
➤ 1 csomag hosszú mikrokefe 100 db

Emellett a csomag tartalmát képezi a szalondekorációhoz egy sátorkártya, ablakmatrica és poszter is. A LASHUS szempilla lifting kezelésen használt termékek hatásosak, mégis egyszerre gyengédek a szempillákkal, így nem igényel a kezelés külön ápolást.

Az X Beauty Group szeretettel meghív Közép-Európai első LashUS bemutatójára:
2019. április 27-én 10 és 12 órától
LashUS bemutatóterem:
1066 Budapest, Ó utca 6.
+36 70 424 6245
A bemutatón való részvétel regisztrációhoz kötött!
REGISZTÁLJ ITT 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail