A füllyukasztás mesterei

Fontosnak tartjuk, hogy bárki szebbnél-szebb ékszereket tudjon viselni anélkül, hogy aggódnia kellene a fémallergiától (nikkel, kadmium, ólom és egyéb nem megfelelő anyagok hatásaitól). Ezért létezik a Blomdahl füllyukasztó rendszer és a Blomdahl bőrbarát ékszercsalád – Egy biztonságos út ahhoz, hogy minden nap jól nézzen ki! (x)

keszulek_beauytforumFüllyukasztó készülékeinket a kisgyermekek fülbelövésénél is évek óta sikeresen alkalmazzák. A fül és az orr lyukasztásához használt ékszereinket bőrgyógyászok segítségével fejlesztették ki. Orvosi minőségű, gondosan válogatott műanyag és tiszta orvosi titán alapanyagokból készült ékszerek közül választhatnak a vásárlók. Ezeket az anyagokat az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik. Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

A Blomdahl orvosi lyukasztás módszerét az egészségügy alapelvek mentén fejlesztették ki, hogy a lyukasztás során megvédjenek bennünket a fertőzésektől. Nálunk mindig az orvosi szempontok az elsődlegesek. A lyukasztás steril, eldobható termékek használatával történik. A fülbevalók és az orr piercingek egyenként, eldobható kapszulákban helyezkednek el. A steril eljárás garantálja, hogy a lyukasztás mindig higiénikus és biztonságos.

ekszer_beautyforumA fülbevalók hátulja egyedi, pillangós-patentos végű (orvosi műanyag), melynek köszönhetően a szár végén nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt. A patent nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat is felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót. A modern készüléknek már nincs olyan nagy hangja, mint a régi típusú füllyukasztó pisztolyok többségének. A Blomdahl fülbelövő készülék gyorsan, kíméletesen lyukaszt.
Az ékszerek Swarovski kristállyal vagy gyönggyel díszítettek!
A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak.

A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátak és egészségesek! A Blomdahl gondoskodó ékszerkollekció a fülbevalók és orr piercingek mellett csodás, antiallergén karkötőket, nyakláncokat, és gyűrűket is kínál.

A Beauty Forum kiállítás ideje alatt a fül- és orrbelövő készülékek kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

kislany_beautyforumBlomdahl Medical fül- és orrbelövő készülékek, bizonyítottan bőrbarát ékszerek forgalmazása
www.blomdahl.hu
info@blomdahl.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail