A lila megannyi változata a Beauty-n!

Igazán izgalmas színekkel, technikai megoldásokkal és kiegészítőkkel készültek a Make-up Magyar Kupa versenyzői, akik október 27-én mutathatták meg munkájukat az Ultra Violet – Shades of the Trend Color témában.

2018 színe a lila volt, legalábbis a Beauty Make-Up Magyar Kupán, amelynek Ultra Violet – Shades of the Trend Color volt a témája. Amennyire izgalmas, annyira veszélyes feladat is volt egyben, hiszen, bár az ultraviola egy misztikus keverék, amely magában foglalja a galaxis és a spiritualizmus színeit, nem árt nagyon alaposnak lenni, mert a szem és a bőr tónusa nagyban befolyásolhatja, milyen árnyalatot választunk. Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását. Az intuíció, az empátia, a kitartás és az alázat színe. Ha megpróbáljuk a nevén nevezni, hamar zavarba jövünk a lilával kapcsolatban, ugyanis rengeteg névvel illetjük: lila, viola, bíbor, orgonalila, ciklámen, orchidea stb. Melyik az igazi? Egyik sem és mindegyik. A lila nem annyira egy konkrét színt, inkább egy színtartományt jelöl. Remekül megfér a narancs, a vörös, a vöröses ibolya színekkel vagy akár a bordóval is, „csak” a harmóniát kell megteremteni köztük. Az ultraviola a hideg színek közé tartozik, ezért nem mindenkinek áll jól, viszont rengetegféleképpen használhatjuk. Ez utóbbiról tettek tanúbizonyságot a versenyzők, akik a lila minden árnyalatát használták, a különböző textúrák keverésével. És az eredmény?

A 14 versenyzőből az idei év dobogósai:

  1. helyezett Hofer Szilvia, aki  2019-ben Magyarországot képviseli a müncheni International Make-up Championship versenyen.
  2. helyezett Tóth Evelin
  3. helyezett Molnár Katalin

Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük minden versenyzőnek a részvételt!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail