A szépség harmóniája

A szépség, az esztétika és a harmónia az aranymetszés szabályain alapszik évezredek óta. Az aranymetszést tartják az univerzális harmóniának. Az emberi szem számára ez a tökéletes arány két elem között.

A φ = 1,6, azaz az aranymetszés arányai reprezentálják a harmóniát és egyenlőséget a természetben és a művészetekben is.

Az ideális függőleges arány, ha a száj és az áll közötti távolságot 1 egységnek tekintjük, akkor a száj és a szem közötti távolság 1,6 egység, és
ha az orr alsó része és az áll alsó része közötti távolság 1 egység, akkor az orr alsó része és a homlok hajtő távolság 1,6 egység.

Az ideális arckontúr arányok megtartására ad megoldást a lifting code kozmetikai kezelés feltöltő és emelő ereje.

A kozmetikai lifting újra tervezi az arc és a nyak kontúrját, amely azonnali és látható eredményt nyújt.

Ezt  a természet és a tudomány ihlette kozmetikai kezelési vonalat prémium minőségű, innovatív szépségápoló formulák, magas koncentrációjú, aktív hatóanyagok jellemzik, az egyedülálló, feltöltő és lifting hatás biztosításáért.

Négyet egy csapásra
Az alkalmazott hatóanyagok fokozatosan, négyféle módon gyakorolnak hatást a bőr különböző rétegeiben, a kialakult élettani hiányosságokra.

  • Megtartás – Az antarktiszi óriás barnaalga-kivonat két különböző típusú kollagén (I. és a IV.) szintéziseként erősíti a kohéziót az epidermisz rétegei között, javítja a bőr rugalmasságát, feszesítő hatású.
  • Revitalizálás – Hyaluronsav és elasztin booster az a titkos összetevő, amely a természetes szénhidrát-átalakulást segíti. Ez az aktív hatóanyag képes stimulálni a hyaluronsav és az elasztin előállítását. Hatására a bőr visszanyeri az optimális rugalmasságát.
  • Feszesítés – A feszesítő komplex titkos formulájának fontos főszereplője a Btx peptid és az Acetyl Hexapeptide. E formula a hám rétegeiben rugalmas filmréteget képezve megemeli a bőrfelszínt, és sima, kipihent bőrt eredményez.
  • Feltöltés – A hidrolizált növényi fehérjékből álló polimerek a bőrön betöltik a mikro-mélyedéseket és a ráncokat, fokozatosan (a bőr mélyebb rétegeiből a bőrfelszín irányában) újrahidratálják, ezáltal láthatóan simább bőrfelszínt eredményeznek. A nagyon hosszú polimerlánc, a hyaluronsav, átjárható filmréteget képez az epidermisz felszínén, limitálja a vízveszteséget, ezáltal is elősegíti a hidratációt.

Egy természetes peptidet utánozva az AGR (Accessory Gene Regulator) peptid és az acetil tetrapeptid 2 támogatja a bőr megújulását. Segítik láthatatlanná tenni, halványítani a ráncokat, emellett közvetett hidratáló hatásúak.

Ez a „kódolt” kozmetikai lifting-kezelés az arc és a nyak területén, az alkalmazott magas koncentrációjú hatóanyagoknak és a bennük rejlő szinergiának köszönhetően  azonnali és látványos kezelési eredményt biztosít.

Aranymetszés: Φ = 1,618
Az aranymetszés  egy olyan arányosság, ami a természetben és a művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között. Ennek alapján akkor aránylik egymáshoz két rész az aranymetszés szabályai szerint, ha az egész úgy aránylik a nagyobbik részhez, ahogyan a nagyobbik rész a kisebbik részhez. Ezt fejezi ki az ún. aranyarány, a Φ = 1,618. (A görög nagy „” betű Pheidiász ógörög szobrász nevéből származik, aki gyakran alkalmazta munkájában az aranymetszést.)
Forrás: wikipédia

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail