Fotó: Pixabay.com

Aromax, a természetesség és a szépség szolgálatában

Hazánkban az aromaterápia úttörője volt az Aromax Zrt. 1993-as alapításával. A céget az illóolajok kedvező hatásába vezetett hit hívta életre, amely ma, 25 évvel később mit sem változott. Sőt, az olajok (illók és zsíros) egyéb előnyeit is a lélek és a szépség ápolására használja fel a cég, egyre bővülő termékpalettájának segítségével (x)

Az igazi szépség belülről fakad – valljuk ezt annyian, de sokan elfelejtjük, hogy a szavak mögött milyen mély igazság húzódik meg. A természetet hívni segítségül testi bajaink ápolására régen teljesen hétköznapi volt, mára viszont sokat felejtettünk a régi idők tudásából. Az aromaterápia egyike azon egyszerű és kényelmes megoldásoknak, amelyeket a természet kínál számunkra lelkünk és fizikumunk épségének javítására és megtartására. De az aromaterápia mellett számos más lehetőséget is kínál az Aromax arra, hogy szépségünket is karban tartsuk.

Az Aromax termékek ellenőrzött gazdaságokból érkező, magas minőségű alapanyagokból készülnek, szem előtt tartva a mindenkori vásárlói igényeket. Míg 25 évvel ezelőtt a fő fókusz az illó-, zsíros-, és masszázsolajokon volt, mára már a natúrkozmetikumok és a higiéniai termékek széles palettája is megtalálható a cég folyamatosan bővülő kínálatában. Minden termék hatásának titka a magas minőségű olajokban rejlik, amelyek megtalálhatóak a krémektől kezdve a szérumokon át, az antibakteriális sprayig az összes Aromax termékben.
Az Aromax legutóbbi nagy újdonsága a gyors közönségsikert aratott Liposzómás Hyaluron szérum és az Antibacteria Spray család volt, amelyek jól jelzik a növények gyógyerejének komplexitását. Idén a kínálat tovább bővül az illóolaj keverékek területén az Otthonod Illata családdal, ami 5 új illóolaj keveréket tartalmaz Beauty szérummal. Ez az Aromax arcápoló olaj- és szérumcsalád legújabb tagjaként mutatkozik be, de számos további izgalmas termék várható  idén az Aromaxtól, az év második felében.

Fontos tudni, hogy minden Aromax termék állatkísérlet-, mesterséges-és színezékmentes. Az országban mindenhol megtalálhatóak az Aromax termékek a drogériáktól a patikákon át a hipermarketekig, de a teljes Aromax-választék kizárólag a webshopban elérhető.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail