Az élvonalban

A kozmetikumok területén manapság a nők látványos és azonnali, ugyanakkor hosszantartó eredményre vágynak. Olyan krémeket és ápolókat keresnek, amelyek megszüntetik a bőrhibáikat, feszessé, üdévé varázsolják a bőrüket, és késleltetik az öregedést (x)

Élvonalba kerülni csak prémium minőségű termékkel és minőségi szolgáltatással lehet. A sikeres kozmetikai szalon feltétele a kiváló minőségű termék és a szaktudás.  A te választásodon múlik az elért eredmény, a szakmai elismerés és a stabil vendégkör kiépítése!

                       

 

10+1 érv a Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékek mellett

Innováció & kutatás & fejlesztés

Folyamatosan megújuló termékpaletta forradalmi újításokkal.  A termékei minden a kozmetológiában elért high-tech elemet tartalmaznak, ezzel új dimenziókat nyitva a kozmetikai kezelések terén.

Modern technológia

Gyógyszerészeti minősítésű gyár Európa legkorszerűbb laboratóriumi felszerelésével. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja.

High-tech hatóanyagok

Friss növényi kivonatok és biotechnológiai úton előállított high-tech hatóanyagokat tartalmaz extra magas koncentrációban, kizárólag első osztályú minőségben.

Egyedülálló Oscar-díjas nanotechnológia

A modern kozmetika titkát jelentő parányi NANO LIPID® részecske a ma létező legkorszerűbb és leghatékonyabb Oscar-díjas hatóanyag szállítórendszer, mely képes áttörni a bőr védelmi vonalán, és a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a beleágyazott hatóanyagokat. Többek között ennek köszönhetően a Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékek sorozatosan nyerik meg a pályázatokat és tudományos díjakat ezzel is emelve a termékek hírnevét.

Nem kell hozzá hatóanyag-bejuttató készülék

A készítmények többségében a hatóanyagok a bőrsejtekhez hasonló felépítésű szállító kapszulákba vannak zárva. Ez a szerkezeti azonosság biztosítja, hogy a nagy koncentrációjú hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók, ami a hagyományos krémformákkal lehetetlen.

Antiallergén

Színezőanyag-, szintetikus illatosítószer mentes, minimális modern tartósítószer – pl. biomimetikus rendszer – felhasználásával készült.

Hosszantartó eredmény minden bőrtípusnál

Normalizálja a bőr működési funkcióit, aktiválja a bőr saját helyreállító mechanizmusait, eredménye látványos, és tartós. Minden bőrtípusra és bőrproblémára kínál megoldást.

Környezettudatosság

Környezetbarát gyártás-és csomagolástechnológia jellemzi.

Dokumentáció, információ

A termékek használatát megkönnyíti szakmai kézikönyvünk, amely nyomtatott és elektronikus formában is elérhető. Egyedülállóan részletes információt tartalmaz minden termékről – összetétel, kiszerelés, felhasználás… – és kezelésről. Költségkalkulációval kibővített kezelési terveket készítünk partnereink számára. Termékbemutatóink az érdeklődők számára ingyenesek, és rugalmasan időzíthetőek.

Kiváló ellátottság

20 éve vagyunk kizárólagos forgalmazói a termékeknek a hazai piacon. Optimális raktárkészletünknek és rugalmas szállítási rendszerünknek köszönhetően a megrendelésedet 2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Rendelkezésedre állunk személyesen, telefonon, vagy e-mailben, de megrendelheted termékeinket szakmai webáruházunkban is.

Hűségprogram

Vásárlóinkat számos kedvezménnyel és szakmai rendezvénnyel ösztönözzük termékeink elkötelezett használatára, és támogatjuk a sikeres szalon kialakításában.

Elégedett, hűséges vendégek!

Számos termék lakossági kiszerelésben is elérhető, mely lehetőséget nyújt a vendégek számára, hogy a kezelés során elért eredményeket megőrizzék, miközben eladásukkal extra bevételhez juttatnak téged.

Termékeinket több fórumon is megismerheted:

·         Ingyenes krémkóstoló

·         Isabelle Lancray masszázstanfolyam

·         Szakmai webáruház

·         Kezelések tanfolyamai

1051 Budapest, Arany János u.  9. fél emelet (csengő: 65)
Telefon: +36 1 266 1856, +36 30 566 0806
E-mail: info@baalbekstudio.hu
Weboldal: www.baalbekstudio.hu
lakossági webáruház
szakmai webáruház

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?