Fotó: Freepik.com

Báli ragyogás

Hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemezték korábban a télbúcsúztató, tavaszváró ünnepkört, a farsangot, melynek csúcspontját a „farsang farka”, azaz a karnevál jelentette. Összeállításunkkal szeretnénk egy kis inspirációt adni a báli és a karneváli sminkekhez!
Fotó: Bódi Piroska; Modell: Gál Dalma ; Smink: Gila Olga

FARSANGI VARÁZSLAT
Gila Olga, sminkmester: ,,Ennél a sminknél a három fő színnel és a geometrikus formákkal játszottam. Többféle tiszta alakzatot szerettem volna az arcon megjeleníteni, így lett a modell egyik szemöldöke és a szája szögletes, míg a pirosítás és a másik szemöldök köríves. Piros, kék és sárga színekkel dolgoztam, vizes és krémes anyagokkal vegyesen. A festéshez matt színeket használtam, hogy minél élénkebb maradjon az összkép. Színes papírból vágtam apró háromszögeket a szempilláknak, a kész sminket pedig néhány színes gyönggyel díszítettem.”

 

 

 

 

 

 

FÉMES CSILLOGÁS
A farsang és a báli időszak közeledtével tűnj ki a tömegből a Catherine Arley szupertartós, metálfényű szemhéjpúdereivel! Mindegy, hogy az arany, a lila vagy a bordó árnyalataiból választasz, a lényeg, hogy minél fémesebben, tündöklőbben csillogjon. Ezekhez a nagyon feltűnő színekhez nincs is szükséged egyéb kiegészítőre, csak egy kis highlighter, pirosító, szempillaspirál és egy lágyabb árnyalatú szájfény, és máris indulhatsz a farsangi bálba. www.stellazrt.hu

 

 

 

 

 

Fotó: Bódi Piroska; Modell: Polereczki Doroti

ARANYLÓ TÜNDÖKLÉS
Gila Olga, sminkmester: Az idei báli szezonban izgalmas színpárosításokkal is ragyoghatunk. A barna, mustár és türkiz szemhéjporok remekül mutatnak együtt. A ma rendkívül divatos highlighterek egyre több árnyalatban elérhetőek. A modell sminkjéhez aranyló és bronz fénypúdereket, valamint burgundi rúzst választottam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Casa Czárák; Modell: Laura Mayer

A KARNEVÁL KIRÁLYNŐJE
Faragó Zsuzsanna Suu, a Suu Makeup School Nemzetközi
Sminkiskola tulajdonosa és vezető oktatója: itt a farsang, a karnevál szezonja, a maszkok és a nagy látványsminkek ideje. A smink nem véletlenül egy hétköznapi hölgynek készült, aki nem modellként dolgozik, és nem is tizenéves, mert szeretném megmutatni, hogy egy nem modell lányon is jól tud
mutatni egy erősebb stage makeup. Számomra egy királynő
nemcsak szép. Az én királynőm tekintete határozott és
arisztokratikus. A zöld színt azért választottam, mert szerettem
volna, ha a smink nem kelt diszharmóniát, hiszen a modellem szeme
színe is zöld. Az arany a gazdagságot és a dicsőséget szimbolizálja,
ezért a modellem egész testét aranyba és csillámba öltöztetettem!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail