Beauty Pest Brow: a magával ragadó tekintet otthona

A Beauty Pest Brow luxus-szépségszalon volt az első olyan hely Magyarországon, ahol a cérnás szemöldökszedést kipróbálhatták a vendégek, a szolgáltatás a bevezetése óta töretlenül népszerű a hölgyek körében. Emellett további, egyedülálló szemöldökstyling technikák, Yumi™ Lashes tartós szempillakezelés, és a Biologique Recherche luxustermékei is szerepelnek a kínálatban. A kezeléseket elegáns környezetben kedves és profi szakemberek végzik, a Beauty Pest Brow a tökéletes helyszín a megszépülésre (x)

A Beauty Pest Brow számos frissítő, fiatalító arc-, és testkezelést kínál, melyek során a képzett szakemberek a világhírű, magas minőségű Biologique Recherche termékekkel dolgoznak. A szalon exkluzív, Magyarországon kevésbé elterjedt szolgáltatásokat kínál Budapest belvárosában, a legnépszerűbb a Yumi™ Lashes tartós szempilla-göndörítés, illetve a cérnás szemöldökszedés.

A Yumi™ Lashes műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat, de kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik. A szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be, akkor világszerte forradalmi újításnak számított, sikere pedig azóta is töretlen. Magyarországon a Beauty Pest Brow szalonban próbálhatták ki először a vendégek ezt a szolgáltatást, és ez az egyetlen olyan szalon az országban, ahol az érdeklődők elsajátíthatják ezt a sepciális eljárást, hogy saját szalonjuk szolgáltatást bővíteni tudják. A következő egynapos tanfolyamokat október 5-én és 6-án tartják, melyek végén Franciaországban hitelesített oklevelet kapnak a résztvevők.

Aki egyszer kipróbálta a Yumi™Lashes kezelést, maximálisan elégedett volt az eredménnyel, és azóta is rendszeresen igénybe veszi. A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett – mely során meghajlítják a pillákat – ez a módszer a szempillákat felfelé fordítja, ezáltal hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, hosszabb és szélesebb megjelenést biztosítva. A kezelés végén speciális ápoló-olajat helyeznek fel a szempillára, hogy a tekintet még ragyogóbb legyen. A kezelés 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat – nem véletlenül az egyik legnépszerűbb kezelés a szalonban.

A másik kedvelt szolgáltatás a cérnás szemöldökszedés, ami egy ősi, Indiából érkező epilálási technikán alapszik.

A szemöldök számára kíméletesebb a gyantánál, és szebben lehet formázni, mint a csipesszel, hisz az apró, vékony szálakat is eltávolítja. A szakember a szemöldökformázás megkezdése előtt javaslatot tesz a szemöldök színére, ívére, formájára vonatkozóan, megállapítja, hogy az arcformához mi passzolna leginkább. A megbeszélést a cérnával való formázás követi, ami nagyjából 15 percet vesz igénybe, a szemöldökstyling részét képezi a festés is. A kezelést érdemes 3-4 hetente megismételni.

Elérhetőségek:

Weboldal: http://www.beautypestbrow.hu/

Telefon: +36 70 908 08 00

Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail