Bemutatkozik az év színe: Living Coral

A Pantone vállalat minden évben kiválasztja az adott év színét. Emlékeztek még a 2018-as színre? A Magyar Make-Up kupa témájának alapja is ez volt, az ultraibolya. De nézzük csak, hogy mi vár ránk az idei évben!

16-1546, vagyis a „Living Coral”, azaz élő korall fantázianévvel ellátott szín az idei év „hivatalos” színe, amelyet a víz alatti élővilág, a csodálatos korallok és rózsaszín halacskák ihlettek. És hogy miért pont ez a szín lett a kiválasztott? A szakemberek szerint a felgyorsult világunkban, ahol mindent behálóz a technika, a virtuális valóság, minden eddiginél nagyobb szükség van a melegségre, a meghittségre. Szerintük ez a puha, kissé pasztelles korallszín pont ezt az érzést sugározza, és közben energikus, optimista látványt kelt. Ugye, mennyire gyönyörű? És mennyi lehetőséget rejt sminkben, körömben és még hajszínben is! Csak használjuk bátran a fantáziánkat!

2016-ban egyébként a púderrózsaszínes rózsakvarc és a derűs kék nyerte el ezt a címet, 2017-ben pedig a levélzöld lett az év színe.

Fotók: Facebook/Pantone

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?