Fotó: Illusztráció/Northfoto

Célzott kezelés a mimikai ráncok ellen

A SynCare Dermabotexin termékcsalád fő hatóanyag az Oligobotulotoxin, ismertebb nevén Argireline, ami nagyon hasonló a botoxhoz. Gátolja az izom összehúzódásokat, de a botoxtól eltérően nem mérgező (x)

SynCare – a gyógyászat érintése a kozmetikai kezléseknél

A SynCare cseh professzionális dermokozmetika már 1996 óta nyújt megoldást a bőr problémáira. Nálunk mindenféle bőrtípusra talál megfelelő kozmetikumot. Csaknem 160 termékünkből nagyon sok termék  BIO minősítéssel rendelkezik.  Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, színezőket, illatanyagokat,  állati eredetű adalékokat, ásványi olajokat. A tisztaságra törekszünk, ezért nem tégelyeket, hanem adagolókat, tubusokat használunk, ezáltal nagyobb a higiéniai biztonság. Termékeinket nem találja meg üzletekben, csak szakemberek útján vásárolhatóak meg. Büszkék vagyunk, hogy termékeinkkel megoldást kínálunk a bőr határeseteire is (akné, pigmentfoltok, hegek, pikkelysömör).

Engedje meg, hogy bemutassuk DermaBOTEXIN termékcsaládunkat.

A SynCare DermaBOTEXIN termékcsalád fő hatóanyaga az Oligobotulotoxin, ismertebb nevén Argireline, ami nagyon hasonló a botoxhoz. Gátolja az izom összehúzódásokat, de a botoxtól eltérően nem mérgező.

Az Argireline® vegyi szempontból acetil hexapeptid–öt, egymáshoz kapcsolódó aminosavból és ecetsav maradékból áll.

A peptidek sok jelentős funkciót töltenek be az emberi szervezetben. Rendszerint szervrendszerek közötti információ közvetítés a feladatuk, az összetettebb peptidek hormon jelleggel is bírhatnak (inzulin).

Bármely izom megfeszítéséhez az idegektől érkező jelre van szükség. Az idegrostok végződései közvetlenül az izomrostok előtt vannak-a köztük levő hézagot szinapszisszakadéknak nevezzük. Ahhoz, hogy izomösszehúzódás jöjjön létre, a legközelebbi idegtől parancsnak–impulzusnak kell érkeznie. Ez a parancs egy összetett biokémiai folyamat, amelynek a végén acetilkolin (az adrenalinhoz hasonló anyag) szabadul fel, és bekövetkezik az izom összehúzódás.

 SynCare DermaBOTEXIN termékcsalád

Otthoni használatra:

Nappali DermaBOTEXIN  BB krém  (13% Argireline)

Éjszakai  DermaBOTEXIN krém (13% Argireline)

DermaBOTEXIN  szérum 18 %

 

Szalon-kezelésre:

DermaBOTEXIN szérum 30%

TriaBotulotoxin Kid profi care 33% -legtöbb Európában

DermaBOTEXIN tengeri alginátos pakolás

 

DermaBOTEXIN termékek hatása 1 kezelés után

 

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?