DRHAZI Bio Arcplasztika képzés

A bio arcplasztika képzés a DRHAZI által kifejlesztett speciális metódus elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Célja, hogy minél több szakember felfedezze és munkájába beépítse a sorvadt izomrendszer regenerálására irányuló technikát, mely alapja az arcbőr egészségének és szépségének. (x)

A bőrfiatalító kezeléseknél azt tapasztalhatjuk, hogy a legtöbb nő arcán beton kemények az izmok. Ennek fő oka a túlzottan felgyorsult élet, ami nagyon erős stresszt okoz nap, mint nap. “A stressz miatti izomfeszültség vér-, tápanyag-, és oxigénellátási zavart okoz a fejben, az arcon. Emiatt az izomsejtek, a kötőszövet, az irha és a bőr is sorvadásnak indul. A sorvadt izomrostok letapadnak a koponyacsontra, ami további artériás és vénás elzáródást okoz. A nyirokerek szűkülése miatt a méreganyagok elszállítása is blokkolttá válik, tovább terhelve az arcbőrt.”

Az arc fiatalságát az arcizmok, a kötőszövet és az arcbőr egészséges, rugalmas egysége adja

A bio arcplasztika szemlélete a belső kiváltó okokra fókuszál, kialakítja az izom, kötőszövet – bőr egészséges egységét. Egy természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós eredményt érjünk el az arc fiatalításában.
A Bio arcplasztika módszere figyelemmel van az arc meridiánjaira, akupresszúrás fogásokkal oldja az energetikai blokkokat és speciális technikával felszedi a csontokra tapadt, sorvadt izomrostokat. A 40 perces intenzív kezelés adja bármely további arckezelés alapját, melyek az arcfiatalítást – facelift, anti-aging masszázs, vagy akár gyógyító bőrmegújítást célozzák.

Elsőként a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmokat mobilizálja, ami által belülről oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek. Ezt követően lehet a mimikai izmokat lazítani és trenírozni, a kötőszövetet újraépíteni és rugalmassá tenni. Majd az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, és egy intenzív tartóerő jelenik meg, mely már ellenáll a gravitációnak.

Emellett, ha megnyugtatjuk az izmokat, a test korábbi memóriáját, hitrendszerét is átalakítjuk, akkor nemcsak az ellazulás, hanem az erő is megjelenik újra. Az izom sosem attól erős, hogy tart, hanem akkor erős, amikor rugalmas, ilyenkor képes az összehúzódásra és az elernyedésre, mert nem a statikus erő az igazi erő, hanem a hullámzó, pulzáló erő.

DRHAZI Bio arcplasztika eredményei:

  • Sorvadt izmok felépítése
  • Energetikai blokkok oldása
  • Kötőszövet erősítése, regenerálása
  • Irharendszer normalizálása
  • Sejtszintű bőrmegújítás

Regisztrálj ingyenes bemutató workshopunkra:

 2019.01.12. 9.00 – 11.00 óráig

A két napos tréning

2019. JANUÁR 26.-27., SZOMBAT, VASÁRNAP 10.00 – 18.00

DRHAZI Bio Arcplasztika képzés ára

197 000 Ft + áfa

 

Jelentkezésedet az info@drhazi.hu címen várjuk.

A jelentkezés 30% előleg befizetésével történik.

Az előleg megérkezését követően válik biztossá helyed a képzésen, melyet visszaigazolunk számodra.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail