EGOBOND a fodrásziparban

Szerkezetépítés az Alter Ego Italy palettáján - INNOVATÍV hajkezelés a fodrásziparban! Extrémebb vegyi kezelések során egy, már szerkezetileg sérült vagy vékony szálú hajon. A cél egy erős, rugalmas fényes haj a vegyi kezelések után is. Fontos, hogy a haj maximális védelemben részesüljön. (x)

Az Ego Bond három termékből áll:

Ebből az első a kémiai anyagokba keveredő Ego Bond – 1 Bond BoosterpH: 4.3 – 4.8
Ez egy ápoló adalékanyag, amely magas fokú védelmet nyújt a hajnak a vegyi kezelések során. Alkalmazható festéshez, szőkítéshez, keratin kezelésekhez egyaránt. Használata nem gyengíti a kémiai anyag működését. Egy speciális KERAVIS ™ BOND KOMPLEXtáplálja a hajat és visszaadja az erejét, vitalitását.

A következő lépés egy erősítő krém, az Ego Bond 2 Bond Setter pH:4.5-5.0 AKERAVIS ™ BOND PROTEIN KOMPLEX felel a haj hidratáltságáért. A kémiai kezelés után tesszük fel a krémet törölköző száraz hajra, majd 10 perces hatóidő után öblítsük le.Lezáró kezelés Ego Bond 3 Bond Locker pH:4.5-5.0 A polimerek, a különleges molekulák egy védőréteget képeznek a haj körül, megvédve a hajszál szerkezetét a mechanikai hatásoktól és a külső környezeti hatásoktól.

Az EGO BOND – KÖTÉS ERŐSÍTŐ kezelés önmagában is alkalmazható szerkezet megújítás céljából. Ha vendégünk haja vizes állapotában nyúlik, nehezen szárítható, akkor önálló szervizként alkalmazhatjuk a lépéseket.

Alkalmazz 3,75 ml BOND BOOSTER 1-t és 10 ml BOND SETTER 2-t törölköző száraz hajon a tőtől a hajvégekig, majd melegítsd 10-15 percig.
Otthoni használatra az Ego Maintain hajban maradó balzsam használható. Egy új generációs keratin komplexet tartalmazó spray-ről beszélünk, amely kezelésektől függetlenül is alkalmazható a hajra hajszárítás előtt.

További információk:
tel.: ­+36301888032 e-mail: iroda@eternal.hu
facebook: AlterEgo Magyarország

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?