Egyszerűen nagyszerű műszempillák egy helyen!

A Lashes by Love Shop Hungary közel 5 éve van már jelen az online piacon. A céget Balogh Gabriella alapította, akiben profi szempilla stylistként fogalmazódott meg a gondolat, hogy létrehoz egy olyan hiánypótló webshopot, amelyben csak és kizárólag olyan prémium termékek kapnak helyet, amelyek nélkülözhetetlenek egy szakember mindennapjaiból. (x)

A webáruház termékpalettája így legfőképp a külföldön is elismert márka, azaz a Neicha termékeiből, valamint sajátmárkás szempillákból áll össze. A termékkínálat kialakítása során nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a kezdők és haladók egyaránt lehetőséget kapjanak a számukra tökéletes anyagok megtalálására. A választást tovább könnyíti azáltal, hogy nem veszik el az érdeklődő a túl bő márka –  és  termék választékban, hanem csak olyan magas színvonalú ragasztókkal, primerekkel, szempillákkal, kiegészítőkkel és eszközökkel találkozhat, melyek szuper magas minősége garantált.

Az évek során a munka miatt kialakult túlhajszolt életmód, egy súlyos betegség felbukkanásáig vezetett szervezetében, mely rádöbbentette arra az alapítót, hogy mennyire fontos a szépségiparban dolgozók számára is megteremteni a munka-magánélet egyensúlyt. A szakmai alázat nem a munka nehézsége árán kell megszülessen egy szakemberben, így egyre több olyan árucikk található a Lashes by Love Shop-ban, melyek megkönnyítik és gyorsítják is egyben a munkafolyamatokat. A webshopban így kötésgyorsító, valamint tapadást elősegítő anyagok, sőt duplázott Neicha szempillák között válogathatnak mindazok, akik a magas színvonalú végeredmény mellett, a gyorsaságot is fontosnak tartják.

Nemcsak a forgalmazandó termékek kiválasztása során lett ez az egyik új meghatározó alappillér, hanem ez alapján születtek meg a saját brand szempillái is. A Lashes by Love Shop szempilláit szakmai tapasztalataira alapozva alakította ki Balogh Gabriella, így csak a vendégek által legkedveltebb ívű pillák érhetőek el mélyfekete színben. A Premade Volume Fans szempillákat elsősorban azoknak a kozmetikusnak álmodták meg, akik a vendégeik Volume szempillaépítésre vonatkozó igényeit is szeretnék kielégíteni, azonban munkájuk során nem ez a szolgáltatás a legmeghatározóbb. Ezekkel az előre elkészített fanokkal lehetőségük van kevesebb szakmai gyakorlattal is tökéletes szempilla szetteket építeni a vendégeknek, mindezt hatékonyabban, könnyebben és gyorsabban, mint a hagyományos technikával. Az így megspórolt időt pedig lehetősége van olyan más területekre fordítani, mint például a bőrápolás.

A cég folyamatos fejlődését a beauty trendek gyors változása mellett a szakemberek igényei határozzák meg, így 2019-ben sok újdonság várható. Az egyik nagy innováció, hogy a sajátmárkás termékeken túl, a magas színvonalú saját szervezésű képzések is elindultak már tavasszal. Az indított oktatások színes palettájában a teljesen kezdők és fejlődni vágyók is megtalálják a számukra ideális képzést.

A Lashes by Love Shop tökéletes választás minden olyan szempilla stylistnak és kozmetikusnak, akik szakmai elhivatottságuknak köszönhetően nem kötnek kompromisszumot a felhasznált termékek esetében, így nem érik be kevesebbel munkájuk során, csak a prémium minőséggel.

 

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail