Együtt a sikeres hazai sminktetoválókért

Mi, a Swiss Color csapata, az utóbbi hónapokat azzal töltöttük, hogy létrehozzunk egy formabontóan új szakmai közösséget. Szerettük volna, hogy végre márkafüggetlenül, ellenségeskedés nélkül tudjanak a hazai szakemberek, kizárólag szakmai témákról beszélni. Szeretnénk most röviden bemutatni nektek ezt az új kezdeményezést és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color 2019-es terveit (x)

Egy zárt csoport a fejlődésért

Idén ősszel elindítottunk egy új, zárt Facebook csoportot, ahová kizárólag sminktetováló szakembereket engedünk be. Ez még önmagában nem lenne újdonság, hiszen ez előtt is volt egy több ezer fős szakmai csoportunk Facebook-on, ám ezt most egészen más alapokra helyeztük.

A Sminktetoválás Tudásbázis Kezdőknek és Haladóknak nevű zárt csoportban egy hatalmas tapasztalattal rendelkező szakmai mentorcsapat segíti a tagok munkáját, és osztja meg tudását teljesen ingyen. Itt nincs reklám, nincs adok-veszek poszt, nem bántjuk egymást és nem kritizálunk. Az adminok egytől-egyig saját területük neves képviselői, akik hetente több alkalommal készítenek oktató videókat a csoport tagjainak fejlesztése céljából.
Bár a csoportot mi, a Swiss Color csapata hoztuk létre, az oktató anyagok és videók 99%-ban márkafüggetlenül lettek összeállítva, hogy bárkinek segítséget nyújthassanak. Nekünk nem számít, hogy mivel dolgozol, vagy mennyi tapasztalatod van! Ez egy olyan csoport, ahol kezdők és nagy tapasztalattal rendelkezők egyaránt helyet kapnak, és még inspirálják is egymást.
Gyere, és csatlakozz formabontó kezdeményezésünkhöz, és használd ki a lehetőséget, hogy nap-mint-nap tanulhatsz valami újat!

  1. a változás éve

A jövő évben számtalan újdonsággal készülünk! Akadémiánk képzési kínálata és oktatási tananyaga teljesen megújul. Sok új, korszerű változásra számíthatsz. Olyan rendszer kiépítésén vagyunk, ami a kezdők és a haladók számára is átlátható, és mindenki könnyen tudja kiválasztani a számára legérdekesebb vagy legszükségesebb képzést. Igyekszünk úgy kialakítani ezt a szisztémát, hogy amennyire lehet, optimalizáljuk a résztvevők befektetését és maximalizáljuk a személyre szabott tudásanyag átadását.

2019-ben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Sminktetováló Konferenciánk, ami jövőre újra két napos lesz. Az egész csapatunk már lázasan dolgozik az előkészületeken, hogy biztosítsuk a tartalmas, tapasztalatokban gazdag élményt minden résztvevőnek. A már megszokott szakmaiság, baráti légkör, óriási kedvezmények mellett jövőre nagy-nagy meglepetéssel készülünk. Annyit elárulhatunk, hogy olyan tematikára számíthatsz, ami az egész szakmához való hozzáállásodat még magasabb szintre emeli!
Ne feledd: írd fel magadnak a dátumot, mert ez egy olyan esemény lesz, amiről kár lenne lemaradnod!

2019 április 7-8. – VIII. Sminktetováló Konferencia.
A részleteket a weboldalunkon, facebook oldalainkon és hírlevelünkben is közzétesszük hamarosan!

Ha szeretnél értesülni a Swiss Color és a Sminktetováló Akadémia újdonságairól és terveiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom 

www.sminktetovaloakademia.co.hu

www.swisscolor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail