Elképesztő ez az orosz körömszalon!

Egyszerűen tátva marad a szánk azoktól az elképesztő alkotásoktól, amit az orosz körömszalon oldalán találunk. Fantázia, kreativitás, profizmus - ez jellemzi a munkáikat.

Két évvel ezelőtt hatalmas elhatározásra jutott egy orosz testvérpár, Eleonora és Arina Movsisyan. Megnyitották első Nail Sunny nevű szalonjukat Moszkvában. Mindketten Amerikában, Los Angelesben találkoztak egy olyan kreatív szalonnal, amely inspirációt nyújtott ahhoz, hogy hazájukban is létrehozzanak egy hasonló helyet a szépülni vágyó hölgyeknek. Két fontos dologra figyeltek, hogy a szépségiparban a legtrendibbek legyenek, és mindezt elérhető áron biztosítsák vendégeiknek.  A Nail Sunny mindenkinek szól, és mindent magába foglal. Egyszerűen nincs olyan technika, amit ne ismernének a világ bármely pontjáról. A körmök egyedi eljárással készülnek, és a legjobb körmösök készítik, nem ismerve lehetetlent. Egyszerűen bármit képesek elkészíteni. Pontosan ez tette a szalont népszerűvé.

A testvérek a sikeren felbuzdulva nem álltak meg, hanem további szalonokat nyitottak, sőt, a körmös mellett a Beauty üzletágba is belevágtak, így egy egész szépségipari láncolattá nőtték ki magukat. A Beauty részen összevonva működik a kozmetika és a fodrászat. Természetesen minden megtalálható a szolgáltatásaik között. Az egyediségük nem csak a fantázia körmökben valósul meg. Minden üzletüket hasonló stílusban alakították ki. Igazi szalon hangulatot idéz a berendezés, ráadásul azt is luxus kategóriában, az árak mégis megmaradtak a realitás talaján, így tényleg mindenki számára elérhetőek a szolgáltatások.

– Minden új terméket első kézből tesztelünk. Fontos, hogy a vendégeinkkel és a dolgozóinkkal is jó kapcsolatot ápoljunk, kikérjük a véleményüket, hiszen ezek igenis fontos lépések a további fejlődéshez. A legfontosabb célunk, hogy aki betér hozzánk, maximálisan elégedetten távozzon, és a kért szolgáltatást a legrövidebb időn belül a legmagasabb színvonalon nyújtsuk – mesélt üzletéről Ariana.

A körmös ágazat talán a leglátványosabb, hiszen hétről hétre újabb meglepő kreálmányok kerülnek elő, amelyekről eddig azt hittük, hogy lehetetlen elkészíteni. A körmökön a díszek mozgathatóak, kinyithatóak, a körmök fantáziadúsak. Őszintén szólva nem feltétlenül hétköznapi viseletnek szánták őket, de arra mindenesetre tökéletesek, hogy viselője ámulatba ejtsen velük mindenkit.

Tekintsd meg a videókat is! 

Crocodile nails

🐊🐊🐊 Crocodile nails – YAY OR NAY ? Via: @nail_sunny

Közzétette: MetDaan – 2018. június 10., vasárnap

Elephant nail design

Elephant nail design (don_t mention these nails when they_re in the room!) By: @nail_sunny

Közzétette: MetDaan Creative – 2018. június 16., szombat

Közzétette: MetDaan Creative – 2018. május 21., hétfő

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail