Erről tudnod kell, mielőtt megtanulsz sminktetoválni!

(Hirdetés) Számtalan oktatásról és képzésről tudunk, melynek elvégzése látszólag kevesebb anyagi ráfordítást igényel, azonban nem hozza meg a kívánt eredményeket a sminktetoválni vágyók számára. Ez sajnos már csak akkor mutatkozik meg, ha a tetováló bizonytalanságából fakadóan egy elégedetlen vendég vagy egy elrontott tetoválás a következmény... De megéri-e az olcsóbb képzés? A válaszokat Méhn Tünde, világhírű PMU oktató adja meg.

Elrontott tetoválás esetén már nem sokat lehet tenni, csak egy hosszú, mindkét fél részéről aggódással és szorongással teli korrigálási folyamatot választani, amely így sem garantál teljes megújulást!

Így lesz a legolcsóbbnak tűnő alapképzésből a legdrágább.

Az is fontos tényező, hogy a rosszul berögzült kézmozdulatokat rendkívül nehéz megszüntetni, és megtanulni utána a helyes módszert. A Tünde Méhn PMU Art International School képzései olyan technikákat, szakértelmet és munkafolyamat-ismeretet kínálnak a jelentkezőknek, amellyel az a vágyott szakmai karrier építhető fel, amit minden sminktetováló szeretne elérni.

Miért pont a Tünde Méhn PMU Art International School?

– Méhn Tünde világhírű PMU oktató:  évtizedes magyar és nemzetközi oktatói tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt pedig seregnyi egyedi technikát fejlesztett ki, amelyeket nemzetközi konferenciákon és mesterképzéseken mutat be a világ számos pontján. Emellett Tünde pedagógus diplomájának köszönhetően pontosan tudja, hogyan lehet a legmagasabb szinten átadni a PMU technikákat a tanulni vágyók számára. A Kozmetikus Mester képesítése pedig mélyreható és átfogó szakértelemmel ruházza fel Tündét a sejtek biokémiai működéséről, valamint a bőr funkcióiról. Ilyen végzettséggel, ekkora szakmai tapasztalattal és tehetséggel rendelkező PMU oktató pedig elképesztően ritka a világon, Magyarországon pedig egyedülálló.

– Nemzetközileg elismert oklevél: A Tünde Méhn PMU Art International School oklevelét két nyelven állítjuk ki. Tünde külföldön is elismert sminktetováló oktató, ezért számos, Magyarországon tartott képzésére érkeznek diákok külföldről is, hogy tőle tanuljanak.

– Gyakorlatorientált képzések: A Tünde Méhn PMU Art International School képzései során kiemelt fókuszt kap a gyakorlás, hogy a tanulók a tökéletesen pontos, finommotoros kézmozdulatokat sajátítsák el.

– Interaktív oktatási mód: Az unalmas tantermi oktatások ideje lejárt! A Tünde Méhn PMU Art International School kurzusai során a dobozon kívül gondolkodunk, és oly módon adjuk át a tudást, mint senki más a szakmában!

– Folyamatos fejlődési lehetőség: Méhn Tünde szüntelenül új PMU technikákon dolgozik, amelyek a PMU szakmában új trendeket teremtenek. Az oktatóközpontban ezeket személyesen tőle lehet megtanulni, ezzel biztosítva a sminktetoválók számára, hogy a legmagasabb szinten tartsák tudásukat.

– Szakmai támogatás: A képzést sikeresen elvégzett tanulók felvételt nyernek a PMU Art Clubba, ahol kizárólag olyan sminktetoválók vannak, akik szintén Méhn Tündénél tanultak. Ez az aktív csoport lehetővé teszi, hogy egymás közt kérdéseket tegyenek fel, és szakmai tanácsokat adjanak/kapjanak. Az erősen szakmai jellegű kérdések esetén pedig személyesen Tünde nyújt segítséget.

– Naprakész tudás: A Tünde Méhn PMU Art International School képzésein ropogósan friss és topszínvonalú tudásban részesülsz. Tünde minden képzés felépítését folyamatosan frissíti a sminktetoválás rohamos fejlődésének megfelelően. Továbbá Tünde a külföldi és magyar sminktetováló oktatásai, és PMU konferencia meghívásai mellett Budapesten és Pécsen is tetovál saját szalonjaiban, ezáltal átfogó és mély ismeretekkel rendelkezik a vendégek gyorsan változó igényeit illetően, az aktuális piaci helyzettel kapcsolatban is.

– Innováció: Tünde a munkája során rengeteg emberrel találkozik és minden vendége egyedi arckarakterrel, arcbőrrel rendelkezik. Ebből adódóan mindannyian egyedi problémákkal és kívánsággal érkeznek hozzá. Ezen tényezők összességéből fejlődnek ki mindig az új PMU technikák. Tünde kreatív és új kivitelezéseket keres minden esetben a maximális végeredmény érdekében. Így született meg a 2019-es év két nagy PMU technikai innovációja is, a RE’BROWS és az Ombre Selection.

Tudj meg többet képzéseinkről

Keresd Popol Petra Brand Managert
Tünde Méhn PMU Art International School


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail