Érték és minőség nagydíjas márkák 2019-ben

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében. A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését, hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, exporttevékenységük fejlesztéséhez.

Újra díjazott az Ilcsi
Az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. BDIH Cosmos Natural minősítésű Férfi termékcsaládját ismerték el az Érték és Minőség Nagydíjjal. A díjat Molnár Ferenc, az Ilcsi alapító tulajdonosa vette át.

Ismét érték és minőség nagydíjat nyert a Yamuna
Érték és Minőség Nagydíjjal jutalmazták a Yamuna ránctalanító termékcsaládját, a Beauty Elixir-t. A megtisztelő elismerést a Parlamentben vette át Kajtár Zsolt, alapító tulajdonos, fia és kollégái kíséretében. Nem az első hatalmas büszkeség ez a cégnek, hiszen tavaly a Szőlőmagolajos termékcsaládjukat ismerték el Érték és Minőség Nagydíjjal. (Keresd termékeiket az Őszi Beauty E/A5 standjánál) 

Kitüntették a Pandhy’s™-t
Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet a CosMed Kft. a Pandhy’s Cosmix Oleo line termékcsaláddal és a kapcsolódó szolgáltatással érdemelte ki, melyet Olasz Katalin, a Pandhy’s™ nemzetközi disztribúciók vezetője és Solymosi Dániel, a Pandhy’s™ magyarországi disztribúcióvezetője vehetett át.

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Vermix termékcsalád
A Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében vehette át az Érték és Minőség Nagydíjért járó trófeát Hülitzerné Veress Katalin, a Vermix Gyógykozmetikumok alapítója, aki idén 59 másik pályázóval együtt érdemelte ki a kitüntető elismerést. A Vermix-gyógykozmetikumok megoldást kínálnak a zsíros bőr problémáira, a régóta nem múló pattanásokra, valamint sebkezelésre is kiválóan alkalmasak.

Gratulálunk a díjazottaknak! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail