Ezek a sminkek hódítanak a fesztiválokon!

Végre itt a nyár és a fesztiválszezon. Egy hely, ahol nem kell visszafogni magunkat, ezért ilyenkor sokan "bevállalósabbak" és a merészek sminkeket is vállalják. De milyen manapság a menő fesztiválsmink? Mutatjuk!

Minél kevesebb a ruha, annál nagyobb a felület, amit festhetünk, díszíthetünk. A fesztivál-look nem a divat követéséről szól, hanem inkább a szabadságról. Mindenki a saját sminkjében teljesedik ki – talán ez áll a legközelebb a hippi léthez, ez az igazi peace, love érzés, az igazi önkifejezés. Eddig a kiegészítők között a virágé volt a főszerep, ezt most leváltotta a csillogás. A glitter lehet hajon, bőrön, kicsi szemcséstől egészen a ragasztható méretig. A kérdés az, ki mennyit visel el magán. A glitter remek lehetőséget nyújt a színek kompozíciójára, átmenetek képzésére. Az egészen egyszerű pár pötty is rendkívül mutatós, de ha igényesen van elkészítve, a tetőtől talpig való csillogás sem lehet túl sok.

Glitter szemek

A legfontosabb és leghangsúlyosabb kiegészítő most a glitter. Praktikus, ha a szem alá rakod, hiszen eltakarhatóak a karikák, ami egy átmulatott este után nem jön rosszul. A szemet fényes szemhéjpúderrel fesd ki. Ne felejtsd el! A legfontosabb, hogy passzoljon a szemed színéhez.

Metál száj

Hagyd a kontúrozást, a piros rúzst, a matt színeket, használj metálfényű rúzsokat. Minél fényesebb, minél különlegesebb a színe, annál jobb. Bár néhány a cider után lejönnek, azért attól még istenien mutatnak…

 

Alternatív szemvonal

Húzz minél extrémebb, minél feltűnőbb vonalat a szem köré, de véletlenül se tusvonalat! A lényeg éppen az, hogy minél szebb formát találjunk ki, követve a szem vonalát. Bármilyen színt használhatsz, sminked úgyis egyedi lesz! Végül ne felejtsd el hangsúlyozni a szempillákat sem.

Testékszer

A legeslegszebb és legcsajosabb külsőt a ragasztható ékszerekkel érhetjük el. Az arcot- homlokot, orrot, szemkörnyékét állat díszíthetjük a csillogó kiegészítőkkel. A testen nagyon szépen mutat karon, mellkason, dekoltázson.

Fotók: PInterest


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail