Fotó: Pixabay.com

Faszén a fodrász iparban!

Új anyag jelent meg a fodrász hajápolás területén. A faszén az az aktív szén. Ne arra a szénre gondolj, amit nyári napokon a grillezéshez használunk! A szenet ősidők óta használják. Rengeteg pozitív tulajdonsággal bír. Nagyon erős szagtalanító hatása van - régen használták hűtőszekrényben a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. A mai napig bizonyos törzsek alkalmazzák mosószappannak erős tisztító hatása miatt. Alkalmazható nagy tömegű vízben az algásodás elkerülése érdekében (x)

Az aktív szén magas hőfokon kezelt anyagok halmaza. Az így keletkezett por az alapanyaga a samponoknak és a különböző hajápoló szereknek. Ez az egyveleg többnyire fából, tőzegből kókuszdió, bambusz héjából származik.

Az aktivált növényi faszénnel készített exkluzív formula gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat. Segít eltávolítani a szmogot – a vegyi anyagokat, a nehéz fémeket – toxinokat, a finom porokat. A városi szennyezés minden része károsíthatja a bőrünket és a hajunkat, veszélyezteti természetes szépségünket. Ezek a hatások vízhiányosságot és idő előtti hajszál károsodást okoz. A lerakódott szennyeződések gyakran okoznak zsíros hatást, amelyet nem helyes zsírosodás elleni samponnal kezelni, mert nem hormonális eredetű.

Ilyenkor egyenes megoldás az új generációs URBAN PROOF sampon.

Ha sikeresen eltávolítottad a felületi szennyeződéseket a haj sokkal erősebb fényesebb lesz. A hosszan tartó hatás érdekében használj szén alapú hajparfümöt ami nem engedi hogy hajad felvegye a környezetedben lévő kellemetlen szagokat.

Az újgenerációs URBAN PROOF sampon , balzsam és hajparfüm egy tökéletes választás a nagyvárosban, füstös helyen tartózkodó, poros helyen dolgozó klienseink számára.

További információk:

telefon.: ­+36301888032
e-mail: iroda@eternal.hu

facebook: AlterEgo Magyarország

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail