Fedezze fel a ragyogóan fiatalos bőr varázsát a Timexpert SRNS termékeivel!

(Hirdetés) Nem vétetlenül a Timexpert SRNS a Germaine de Capuccini manapság egyik legnépszerűbb termékcsaládja: a kozmetikai iparág legfejlettebb technológiáin és ismeretein alapuló termékek rendkívül hatékonyan támogatják a bőr védekezőképességét, hogy az ellenállóbb legyen az oxidatív stresszel és a külső környezet negatív (pl. túlzott hideg vagy meleg, száraz levegő) hatásaival szemben.

Az SRNS professzionális kabinkezelés ugyan csak a kozmetikai szalonokban érhető el, azonban a márka otthoni ápolásra is kifejlesztett termékeket, hogy használatukkal meghosszabbíthatóak legyenek a szalonkezelések eredményei, pozitív hatásai.

A SRNS REPAIR NIGHT BOOSTER SZETT kifejezetten otthoni ápolásra megalkotott termékeket tartalmaz:

REPAIR NIGHT PROGRESS BOOSTER: a márka leghatásosabb anti-aging széruma, mely egy rendkívül innovatív hatóanyagnak (Glyco 8-Power) köszönhetően megnyolcszorozza a bőr abszorpciós képességét, ezáltal a szérum sokkal mélyebbre hatol a bőrben, ahol aktiválja annak nappali védő- és éjszakai, regeneráló funkcióját. A szérum 22 aktív összetevőjének (pl. RC Advanced, cink-glicin komplex, nagy tisztaságú kollagénaktivátor, kis- és nagy molekulatömegű hialuronsav) köszönhetően már 7 nap használatot követően szembetűnőek az eredmények: az arcbőr selymesebb és ragyogóbb lesz, enyhülnek az öregedés jelei.

7 nap alatt 81%-kal ragyogóbb és észrevehetően megfiatalodott bőr

SERUM-IN-MASK: az innovatív bambuszcellulóz és mikronizált biocellulóz jótékony hatásaival rendelkezik, ráadásul ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazza, mint a booster. Az exkluzív 2nd Skin Technology felépítésű maszk a szövetszálak sűrű kialakításának köszönhetően nagyobb mennyiségű összetevőt képes felszívni, illata pedig rendkívül kellemes és nyugtató. A flash hatásnak köszönhetően az arcbőr már 15 perc elteltével, sokkal üdébb és egészségesebb kinézetű, valamint lágyabb és puhább tapintású lesz.

Mikor érdemes használni a szett termékeit?

  • anti-aging nappali kezelésként
  • olyan alkalmakkor, amikor az arcbőrnek extra megújulásra van szüksége
  • stresszes időszakot (pl. munkahelyi, magánéleti) vagy hosszabb ideje fennálló álmatlanságot követően, hiszen ilyen esetekben az arcon, „lenyomatként” megjelenhetnek a negatív hatások eredményei, többek között a bágyadt, színtelen bőr, a szem alatti sötét karikák vagy az egyenetlen bőrtónus
  • az arcbőr erős dehidratáltsága során, melyet hosszas napozás vagy környezetváltozás okozott
  • esztétikai vagy orvosesztétikai kezelések esetén

A termékek valamennyi bőrtípusra alkalmazhatók és minden korosztály szépségápolási rituáléjába beilleszthetők. Az pedig, hogy használatukkal már 7 napon belül szembetűnő eredmények érhetőek el, 1 hónapot követően pedig az arcbőr öregedésének valamennyi jele láthatóan javul, a számokból is kitűnik:

A Germaine de Capuccini magyarországi forgalmazója: Primavera Andorrana Kft.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail