Füllyukasztás profiktól!

A Studex®System75™ füllyukasztó forradalmasította a füllyukasztást, ezzel a készülékkel kíméletesen, egyszerűen és biztonságosan tudja végezni ezt a tevékenységet. A készülék egyesíti magában a legmagasabb higiéniai elvárásokat és a legoptimálisabb használhatóságot, ami a füllyukasztók számára elengedhetetlen. A System75™ készülékkel az eljárás alig észrevehető, gyakorlatilag hangtalan és gyors.

Számunkra a legfontosabb az, hogy az Ön ügyfelei elégedettek legyenek, amihez már több mint négy évtizede biztosítja a Studex ®a saját termékeit. Többféle füllyukasztó készülék, orr,- és köldöklyukasztó szettek, füllyukasztás utáni ápolók és több száz fülbevaló típus közül választhat folyamatosan, készletről. A Studex az egyetlen olyan gyártó, aki élettartam garanciát vállal a füllyukasztó rendszereire.

Minden termékünk szigorú minőségellenőrzésen esik át és megfelel az FDA valamint az EU előírásainak, hogy Ön is a legjobb minőséget nyújthassa ügyfeleinek.

Fülbevalóinkat megvásárolhatják titánium, nikkelmentes orvosi acél, 14 és 18 karátos aranyból is. A Studex termékeivel történő füllyukasztáskor így nem csak egy füllyukkal, hanem értékes és időtálló fülbevalóval is gazdagodnak a páciensei, amelyet az érzékeny fülű hölgyek is boldogan viselnek nap, mint nap

A fülbevalók könnyű súlya és vékony szára biztosítja az esztétikus füllyukat,az idők folyamán.

Egyedülálló siker termékünk az „Én első fülbevalóm” KidsBox, ami a gyerekek első füllyukasztásához kínál olyan szettet, ami rövidszárú fülbevalóból, ajándék ékszer és fotótartó „kincsesládikából” és utókezelőből áll. A keresztszülők és nagymamák kedvenc ajándéka a füllyukasztás előtt álló babáknak.

 

Studex Hungary Kft.
1067 Budapest, Teréz krt. 23. 2/8A
Tel/Fax: +36 1 312 1397
E-mail: studex@t-online.hu
 www.studex.hu; www.fullyukasztas.info; www.medisept.hu; www.studexwebshop.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?