Fotó: Pixabay.com

Hajpánt, hajdísz, kendő? Idén jöhet minden mennyiségben!

Idén nincs akadály! Bármilyen kendő, fejpánt vagy dísz tökéletesen trendivé varázsolja a frizurát! Merjünk hát díszíteni, és színeket viselni!

Kendő

A hajkendő egy igazán megunhatatlan darab, amit ezerféleképpen lehet használni. Idén is divat lesz a vintage viselet, de ennél sokkal felkapottabb a hátul kötött hajpánt forma. Sőt, az idei viselete átmegy valódi kiegészítővé, vagyis inkább feldobja, színesíti a frizurát, mint sem a része lenne annak. Akár konty köré is  tekerhetjük, lófarok mellé lógathatjuk, vagy fonatként használhatjuk. A lényeg, hogy egy kis extra hatást vigyünk egy hétköznapi frizurába. Emellett figyeljünk arra is, hogy lehetőleg az idei kedvenc – szélfútta, kócos hatás – megmaradjon. A kendőn kívül ez a viselet még kétfajta méretben választható – egy vékonyabb, mint a nyakkendő, és az egészen vékony, a szalag. Mindhárom dekoratív, és hasznos kiegészítő.

Hajdíszek

Igazán elegáns és szép kiegészítő lehet egy jól kiválasztott dísz. Sajnos kevesen merik vállalni, pedig visszafogott, mégis extra hatást kölcsönöz a hajnak. A díszek közül a lánc forma az egyik legelfogadottabb, ami szinte az összes hajtípushoz illik, illetve az indiános, tollas ami egyre nagyobb divat, leginkább a fiatalabbak körében.

Hajpánt

A virágos, hajpánt még idén is divat lesz, de talán a visszafogottabb formák és színek lesznek idén a jellemzőbbek – a kevesebb néha több jeligére. Ha virágokat szeretnénk, akkor kevés, de hangsúlyos virág legyen rajta, ha csak egy pántot szeretnénk, akkor válasszunk arany – bronz – metál fényeket, hiszen sminkben is ez lesz a divat nyáron!

Fotók: Pinterest

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?