Hármat egy csapásra

SZŐRTELENÍT, RÁNCTALANÍT és AKNÉT is kezel  –  A háromfunkciós fényterápiás-kezelés az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a test egész felületén alkalmazható.

A DEESS IPL Beauty Device fényterápiás-kezelés egy nagy energiasűrűségű, ritmikus villanásokban működő, nem koherens fényű besugárzás. A cserélhető kezelőfejkészlet széleskörű alkalmazási lehetőséget biztosít a szakember számára. A kezelés nagy előnye, hogy a berendezéshez illeszthető lámpafejek szelektíven dolgoznak és a képződő hőenergia a környező sejteket nem roncsolja. Az IPL(intenzív pulzáló fény)-kezelés, egy szelektív fototermolízis. A villanó fényenergia-csomagok (fotonok) a bőr meghatározott rétegeit és sejtjeit érve, azonnali tartós változást idéznek elő.

Milyen testtájakon alkalmazható?

Az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a test egész felületén alkalmazható. A kezelés nagy előnye, hogy csak enyhe meleg érzettel jár. A kezelés után a bőr enyhén érzékenyé válik, ezért a bőrtípusnak megfelelő Lady Stella Professzionális arc- és testkezelő kozmetikumokkal kell a kúrákat és a rendszeres otthoni bőrápolást, valamint a fényvédelmet elvégezni.
A kezelés mellékhatásai nem ismertek, de jelentkezhet átmeneti, enyhe bőrpír vagy égő érzés, ami a megfelelő Lady Stella kozmetikumok hatására, egy-két órán belül elmúlik. A legjobb eredményt, kúraszerű alkalmazással érhetjük el, amelyek 6-8 alakalomból, heti 1-2 kezelésből állnak. A kezelés megkezdése előtt egy nappal, bőrérzékenységi próbát kell végezni. Ha 24 óra elteltével nem jelentkezett semmilyen abnormális jelenség, belevághatunk a kezelőkúrába.

DEESS IPL Beauty Device készülék kezelőfejei

■ Ráctalanító SRkezelőfej: érdes, öregedő, fakó, tág pórusú, ráncos, rugalmasságát és fényét vesztett bőrre javasolt az alkalmazása.
A fotorejuvenációs SR-kezelőfej fénye a hámréteg szaporodásra képes sejtjeiben (bazálikumban) és az irharétegben fejti ki hatását. A fotoncsomagok az irha különböző rétegeibe eljutva, az itt található kollagén- és elasztinrostokat megújítva, fokozzák a bőr vízmegkötő képességét, visszaadják a kötőszövet rugalmasságát. A kezelőfény jótékonyan befolyásolja a bőr hajszálér és pigmentációs állapotát, a kezelés hatására a bőrvörösség és az öregségi folttünetek fokozatosan enyhülnek.
Acne tisztító AC-kezelőfej: pattanásos, zsíros, varratos bőrre, dudorokkal és cisztás, gyulladt aknéval terhelt bőrre.
Az AC-kezelőfej fénye a hám-irha határáig terjedő, szőrtüsző-faggyú mirigy (polisebaceous egység) mélységében fejti ki a hatását.
Szőrtelenítő SHR kicsi kezelőfej az arcszőrzet kezelésére, az arc- és a bajuszszőrzet kezelésére alkalmas.
Szőrtelenítő HR nagy kezelőfej a test (láb, kar, hónalj, bikini vonal) erősebb szőrzetének kezelésére használható.

Kezeléstípusok

A fotorejuvenációs kezelést a DEESS IPL Beauty Device SR-bőrfiatalító kezelőfej használatával és a Lady Stella professzionális bőrápoló kozmetikumokkal végezzük.
Bőrtípus/bőrállapot meghatározás: rugalmasságát és fényét vesztett, mélyrétegi zsír- és vízhiányos bőrre javasoljuk.

Várható eredmények: a bőr szerkezetében, rugalmasságában, tapintásában, feszességében, hatóanyagfelszívó képességében állandó és visszafordíthatatlan (irreverzibilis) változások mennek végbe. A kialakított állapot megőrzését a Lady Stella Lift Active Botox hatású ráncmélységcsökkentő kozmetikumok használata, illetve a Golden Green Nature Kollagén elixír biztosítja.

Acnetisztító-kezelés a DEESS IPL Beauty Device készülék AC-kezelőfejével és a Lady Stella professzionális bőrápoló kozmetikumokkal végezzük.
Bőrtípus/bőrállapot meghatározás: pattanásos, zsíros, varratos, cisztás, gyulladt acnéval terhelt bőrre javasolt.
Várható eredmények: a kúraszerű kezelés során a gyulladt területek gyógyulni kezdenek és a mitesszerek könnyedén eltávolíthatókká válnak. A pórusok szűkülnek, a faggyú mennyisége és összetétele a normális mérték felé mozdul el, a bőrfunkciók normalizálódnak. A kívánt bőrállapot megtartását a havi rendszerességgel végzett Lady Stella Golden Green Derm Touch kozmetikumokkal végzett, mitesszer- és bőreltávolító, tisztító kezelések, valamint a Golden Green Derm Touch-csal rendszeresen végzett, otthoni bőrápolás biztosítják.

Tartós szőrtelenítő (epiláló) kezelés a DEESS IPL Beauty Device SHR kicsi (az arcra) és a HR nagy (a testre) kezelőfejjel végezzük.
Az eredményes arc vagy testszőrtelenítő kezeléshez az alábbiakat fontos betartani:
A testszőrzet eltávolítása, azaz a kezelőkúra megkezdése előtt egy héttel testpeelingezéssel elő kell készíteni a bőrt, akár komplett kozmetikai testpeelingező-kezelés is ajánlott. Az arcszőrzet kezelésénél finom szemcséjű, mechanikia peelinget vagy gépi peelingező eljárásokat, pl. kozmetikai frimátort, vagy hidroabráziótt alkalmazzunk.
A kezelés után a kezelt bőrterület nyugtatására, táplálására a Lady Stella Csipkebogyó antioxidáns nyugtató balzsamot alkalmazzuk.

(x)

A megereszkedésre hajlamos tesztrészek rejuvenáló szalonkezeléséről tudj meg többet Bagóné Horváth Katalin előadásából, az Őszi Beauty szakkiállításon, a Lurdy Házban: október 27. szombat, 11.30

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail