Hidrogénterápia a kozmetikában

Sejtszintű hidratálás aktív hidrogénnel – Mostantól ez az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag is alkalmazható a kozmetikai kezelések során az AquasureH2 készüléknek köszönhetően (x)

A bőrmegújítással foglalkozó kozmetikai készülékek sorában 2018 egyik világújdonsága, az AquasureH2 forradalmasítja a bőrápolást, mert az első olyan szépségipari eszköz, amelyben beépített hidrogéngenerátor található. Különlegessége, hogy működése során molekuláris hidrogénionokat bocsájt ki, így a hidrogén peeling-toning egyedi technológiáját ötvözi és használja.  Magas koncentrációjú hidrogént (1000-1400 PPB) állít elő, ami a bőrbe hatolva úgy távolítja el a szabadgyököket, hogy nedvességgé alakítja át azokat, ezáltal hidratáltabbá teszi a bőrt. Kutatások bizonyítják, hogy a hidrogén nemcsak a legkisebb elem, hanem egyben a legerősebb antioxidáns is. 176-szor hatékonyabb, mint a C-vitamin, 856-szor pedig, mint a koezim Q10.

A hidrogén az élet üzemanyaga

Már Szent-Györgyi Albert is azt vallotta, hogy „a hidrogén az élet üzemanyaga”.  Az aktív hidrogén erőteljes öregedésgátló tulajdonságú, mert megszünteti az oxidatív szabadgyököket a bőrben. Kis súlyának köszönhetően mélyen be tud jutni a szövetekbe, ahol a reaktív, szabad oxigéngyökökkel egyesülve víz, izzadtság és vizelet formájában távozik a szervezetből. Az Aquasureh2 készülékben az aktív hidrogén vízárammal szállítódik a bőrre, ahol alaposan tisztít és megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől.  Kimutatottan növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvesség sejtekbe való bejutását. Ezáltal az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag. Ez a tulajdonsága adja sokrétű felhasználási lehetőségét, hisz nedvesség és tiszta kötőszöveti struktúra nélkül nem tudnak maradandóan működni az anti-aging terápiák. Minél tisztább és hidratáltabb a bőr bazális rétege, annál hatékonyabb a sejtek hatóanyagfelvétele. Tapasztalatok alapján elmondható, hogy ha hidrogénes vízterápiát alkalmazunk a hatóanyag bejuttatása előtt, akkor annak hatékonysága kezelésenként 20-30 %-kal nő. Ez azt jelenti, hogy a kezelések eredménye is sokkal maradandóbb lesz. Fontos, hogy mindezt non-invazív módon érjük el.

Több lépcsős bőrtisztítás

Az AquasureH2 több lépcsős bőrtisztítást tesz lehetővé, így használata a kezeléseknél, a bőr elváltozásait figyelembe véve, személyre szabható. A több lépcső nem csak a tisztítási folyamat számára utal, hanem arra is, hogy több munkát végez. Alapos tisztítást, hidratálást, hámlasztást és öregedésgátlást biztosít.

1 gépben 5 funkció

Az eljárások minden lépése egymástól függetlenül, önállóan is alkalmazható, és a gyártó saját szabadalmaztatott találmányának köszönhetően a galvánáram támogató ereje a kezelés minden lépésébe beépíthető. Ennek köszönhetően a hatóanyagok, hidrogénionok, szérum-komponensek mélyebben jutnak be a bőrbe.

1. Lépés. Hidrogén peeling-toning: az aktív hidrogénmolekulákkal dúsított vizet spirális kialakítású, vákuumos kezelőfejjel juttatjuk a bőrre. Eredmény: a szabadgyökök bőrből való eltávolítása, a bőr pH-értékének lúgosítása, hidratálás.
2. Lépés. Vákuum AHA-savas peeling: feloldja az elhalt hámsejteket, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná a bőrt. A „Bejuttatás” funkciónál a galvánáram szerepe az, hogy az azonos pólusok taszító hatását kihasználva javítja az aktív hatóanyagok bőrbe juttatását. Eredmény: a keratinmaradványok eltávolítása, a vérkeringés javítása, a bőrön belüli helyreállító folyamatok erősítése.
3. Lépés. Bőrtisztítás szalicilsavval és béta-hidroxi savakkal: ez egy kíméletes, mégis hatékony eljárás. Az alkalmazott szérum gyulladáscsökkentő, antibakteriális, demodex ellenes hatásokkal rendelkezik, kezeli a T-zóna bőrének rendellenességeit, fiatalít. A galvánáram szerepe a különböző pólusok vonzása miatt tisztító funkciónál, a salakanyagok kivezetésének támogatása a bőrön kívülre.
4. Lépés. Bőrtáplálás, fiatalítás vitaminszérummal, tonizálás, bőrfeszesítés, regenerálás. A galvánáram a bejuttatási funkciót erősíti.
5. Lépés. Masszázs, speciális kialakítású, mikroáramú MCS-fejjel. Rugalmassá tesz, feszesít, serkenti a kollagén- és elasztinrostok regenerálódását, látványos liftinghatást eredményez.

Fontos megemlíteni, hogy az alkalmazott szérumokban (S1, S2, S3) nincs mesterséges tartósítószer, parabénmentesek.

Az AquasureH2 kezelés hatása
■ Csökkenti a bőröregedés látható jeleit,
■ eltávolítja a bőrből a szabadgyököket, sejtszinten hidratál,
■ hatékonyan kezeli az aknés bőrt,
■ látványosan tonizálja és emeli az arckontúrokat,
■ eredményesen alkalmazható bőrfehérítésre,
fokozza a bőr anyagcsereaktivitását, hatékony megoldás nyújt rozacea és gyulladásos bőrtünetek kezelésében is,
■ a hidrogénes vízterápia a test bármely pontján alkalmazható kontraindikációk nélkül, ezáltal megnő a felhasználási területek száma.

Bemutatóterem: Öt Elem Életmód Központ
Budapest, Régiposta u. 5. 1.e./2.

Kizárólagos forgalmazó: B & Co. Agent Bt.
Kapcsolattartó: Varga Erika 06/30 471 6519
www.h2skintherapy.com
e-mail: info@otelem.com

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail