Hódít az E-Fit Beauty&Slim!

A méltán híres Dermart Bőrgyógyászati Klinikához hasonlóan szeretné Ön is sikeresen bővíteni szolgáltatásainak körét, amellyel rengeteg elégedett ügyfelet szerezhet? Ha igen, szeretnénk most bemutatni egy forradalmian új, egyedi technológiát alkalmazó alakformáló készüléket, az E-Fit Beauty&Slim-et. Tapasztalatairól Vörös Szilviával, a Dermart Bőrgyógyászati Klinika mesterkozmetikusával, bőrterapeutájával beszélgettünk, aki már több hónapja nagy sikerrel és egyre növekvő népszerűséggel alkalmazza a kozmetikájában az E-Fit Beauty&Slim készüléket (x)

Ez a 100%-ban magyar gyártású készülék az EMS (elektromos izomstimuláció) technológia és az infra-hőterápia rendkívül hatékony, pozitív hatásait egyesíti:

  • alakformálás
  • cellulit kezelés
  • bőrfeszesítés
  • testsúlykontroll
  • vérkeringés serkentése
  • TENS hatás
  • anyagcsere aktivitás fokozása
  • izmok tonizálása
  • izommerevség oldása
  • relaxáció

A készülék pozitívumait, hatásosságát és eredményességét mi sem bizonyíthatja jobban, mint a szakemberek véleménye. Tapasztalatairól Vörös Szilviával, a Dermart Bőrgyógyászati Klinika mesterkozmetikusával, bőrterapeutájával beszélgettünk, aki már több hónapja nagy sikerrel és egyre növekvő népszerűséggel alkalmazza a kozmetikájában az E-Fit Beauty&Slim készüléket.

Hogyan talált rá erre az E-Fit Beauty&Slim készülékre és mik azok a tulajdonságok, amik meggyőzték Önt?

A PowerShape2 rádiófrekvenciás, lipolézeres és vákuumos alakformáló géppel végeztem testkezeléseket és azt vettem észre, hogy azoknál a vendégeimnél, akik a PowerShape2 kezelést E-Fit Beauty&Slim kezeléssel kombinálták, sokkal látványosabb és gyorsabb eredményeket lehetett elérni mind fogyás, mind bőrfeszesítés, valamint cellulit kezelés területén. Ekkor döntöttem el, hogy én is beillesztem a testkezelési protokollba az E-Fit Beauty&Slim gépet.

Milyen hatásai vannak az E-Fit Beauty&Slim kezelésnek? Milyen hatásokat emelne ki elsődlegesen? Miért ajánlaná ügyfeleinek?

A testkezelések részeként alkalmazom és az a tapasztalat, hogy már pár kezelés után is látványos az átalakulás. Beindul a fogyás, feszesebbé válik a bőr, a testkontúr javítása rövidebb idő alatt elérhető.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés folyamata rendkívül egyszerű, a ruházatot ráadom az ügyfélre, aki kényelembe helyezi magát, kiválasztom a megfelelő programot a készüléken és már élvezheti is a vendégem az alakformálást fájdalom nélkül.

 

Milyen egyéb kezelésekkel egy időben alkalmazható?

Nagy előnye az E-Fit Beauty&Slim EMS gépnek, hogy bármilyen arckezeléssel együtt alkalmazható. Amíg a vendég pihen és élvezi a kellemes infra-hőterápiás, izomstimulációs kezelést, addig az arca is szépül mivel a két kezelés párhuzamosan, egy időben történik. Ezzel a vendég és én is sok időt spórolok.

Mi az Ön vendégeinek a véleménye? Mit mondanak, akik kipróbálták? Mik a visszajelzések?

Nagyon népszerű az E-Fit Beauty&Slim kezelés, a vendégek szeretik a látható, gyors eredmények és a kezelések kombinálhatósága miatt. Nagy előny, hogy egyszerre alkalmazható arckezelésekkel, így időt spórolnak a vendégeink.

Összességében elégedett-e a készülékkel, ajánlaná-e másoknak?

Igen, nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az E-Fit Beauty&Slim gépet.

Amennyiben Vörös Szilvia mesterkozmetikus és bőrterapeuta véleménye felkeltette az Ön érdeklődését is, és elgondolkozott azon, hogy a saját kozmetikájának szolgáltatásait az E-Fit Beauty&Slim készülékkel bővítse, akkor keressen bennünket: sales@e-fit.com, látogasson el weboldalunkra,vagy jöjjön el hozzánk személyesen budapesti bemutatótermünkbe egy próbakezelésre.

Címünk: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. (Bank Center).

Továbbá szeretettel várunk mindenkit az őszi Beauty Forum Hungary szépségipari szakkiállítás-és vásáron a 3/C4 számú standon.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail