Hogyan készüljünk a Valentin napra?

Végre egy nap, ami csak a szerelmeseké! Jöhetnek a virágok, édességek, romantikus vacsorák, összebújós esték! Persze erre a napra mindenki tökéletesen akar kinézni, hiszen a nők lehetőleg minden praktikát bevetnek. A szakértőknek fel kell készülniük, hogy minden kívánságot teljesíthessenek, és a lehető legjobbat hozzák ki a vendégekből.

Ha valakinek nincs ideje, vagy nem akar különösebb felhajtást Valentin-nap körül, bőven elég egy új frizura, egy érdekes köröm, vagy egy szexi make-up. Ha azonban azt akarjuk, hogy az illető bombaként robbanjon és külsejével elvarázsolja választottját, érdemes időben  elkezdeni a szépülést.

  • Kozmetika: Kezdjük a szépülést egészen az alapoknál. Közvetlen a bizonyos nap előtt lehetőleg ne fogjunk egy peelingbe, vagy olyan kezelésbe, ami igénybe veszi az arcbőrt, de azért egy sima arctisztításon kívül ajánljunk valami kényeztetőbbet, hiszen nem csak az a fontos, hogy vendégünk csodálatos legyen, hanem hogy annak is érezze magát.  Ilyenkor a nők szívesebben kényeztetik magukat, és vállalnak olyan kezelést, amit még nem próbáltak. Természetesen a legfontosabb szempont, hogy minél feszesebb, fiatalosabb legyen a bőr, de ezt most inkább testnek és léleknek egyaránt kényeztető módszerekkel érjük el. A hidroabráziós kezelés csodálatosan fiatalossá, feszessé teszi arcbőrt, de nyugodtan ajánljuk az aranykezelést, vagy agyag-terápiákat, amelyek  tisztítják és üdévé varázsolják a bőrt. Ha a vendégünk sminkre nem akar nagy hangsúlyt fektetni, de mégis szeretne valami változást, itt az ideje, hogy kipróbálja a 3D szempillákat, vagy a szemöldökdúsítást, tetoválást. Mindkét eljárás éveket fiatalít, és szinte kinyílik tőle az ember tekintete.
  • Fogfehérítés: Időzzünk el még egy kicsit az arcon. A tökéletes mosoly mindennél fontosabb, ezért az éves fogorvosi ellenőrzést legjobb lenne február elejére tenni. A fogkő eltávolítás, a fogak polírozása sokat dob a kinézeten. Akinek nincsenek íny problémái, akár a fehérítést is kipróbálhatják.
  • Haj: Ha vendégünk semmi mást nem szeretne változtatni magán, legalább egy kicsit más hajjal, vagy akár teljesen új frizurával menjen az esti randira. Lepjük meg a párját egy megújult külsővel. A férfiak is romantikusak, szeretik, ha egy nő igazán nőies. A hullámos frizura mindig jó választás, most érdemes a rakoncátlan tincseket elöl hagyni. Bájos lehet egy szép fonat, vagy egy kedves kis konty. A kicsit kócos szélfútta, laza haj biztos nyerő! Nagyon nagy változásokat nem biztos, hogy erre a napra kell tartogatni, ki tudja, hogy sül el.
  • Smink: Aki egyáltalán nem sminkeli magát, igazi meglepetést tud okozni egy kis változtatással. A biztos hatás kedvéért érdemes sminkeshez fordulni. A természetes színek ugyanolyan vonzóak lehetnek, mint egy füstös szem, vagy egy élénkebb szemhéjfesték, de azért ne most kezdjünk el kísérletezni új színekkel. A vörös akár körömben, akár rúzsban nagyon csábító, ezért, aki szereti ezt a színt, annál mindenképpen éljünk ezzel a lehetőséggel! A macskás szem is romantikus, mint ahogy a szép sűrű szép szempillák is. Ilyenkor a hangsúly legyen az apró hibák palástolásán, vagyis próbáljuk minél jobban eltüntetni a bőr hibáit, és optikailag javítani az arcon. Akár egy kis orrvékonyítással, vagy megfelelő highlighter használatával.

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail