Fotó: Pixabay.com

Idei esküvői hajtrend, RÖVIDEN

Ha esik, ha fúj, legyen tél vagy nyár, az esküvőknek mindig szezonja van. Érdemes ezért már most tisztában lenni az idei hajtrendekkel. Összeállításainkból bárki ihletet meríthet.. Kezdjük talán a legnehezebbel, a rövid hajjal!

1.       Ez egy igazán mutatós, mégis egyszerű haj. Varázsa abban rejlik, hogy csak a viselője és közeli ismerősei tudják megmondani, hogy a menyasszonynak rövid, vagy hosszú a haja, hiszen ez a laza tűzés egy kontyot is rejthet magában. A menyasszony haja csak be van sütve és lazán összetűzve. A virágdísz ajánlott ehhez a rusztikus viselethez.

2.       Egy egyszerűen elkészíthető haj is lehet szuper mutatós, nem kell hozzá más, csak egy elegáns kiegészítő. Egy szépen beszárított, feltűzött haj tökéletes az alkalomra. Amíg a hullámok lehetnek rakoncátlanok, és mindig másként esnek, addig egy egyenesre szárított hajjal nagy meglepetés nem érhet bennünket. Strassz, gyöngy vagy bármilyen hajdísz mutatós lehet. Idén mindenképpen az egyszerűbb, letisztultabb mintákat ajánljuk.

3.       Igazán kifinomult és nőies, ha a haj keretet ad az arcnak, amit egy-két kisebb loknival meg lehet oldani. A maradék hajat akár könnyed, csomókba csavarva is tűzhetjük. Amíg még divat az ombre, addig ez a rövid mini konty elképesztően divatos lehet. A smink mellé lehet halványabb, rózsaszínesebb rúzs, amitől még ártatlanabb, bájosabb lesz a külső, vagy egy szép piros rúzs, ami merészebb, dögösebb. Ehhez a hajhoz sok kiegészítő nem is kell, hiszen így is hangsúlyos, de egy-egy virág, kisebb strassz, vagy a konty alól induló fátyol igazán bájos lehet.

4.       Egy kis húszas évek. A régi idők hullámai újra hódítanak. Rövid hajnál a lágy fodrok plusz nőiességet kölcsönöznek egy jól kiválasztott hajdísszel.

5.       Rövid hajra is elképesztően sok variáció van. A hullámok újra hódítanak, úgyhogy ez a laza hullámos, tekert haj egy visszafogott koszorúval könnyen az idei év slágere lehet.

6.       Optikailag egy kis csalással hosszabbnak tűnhet a haj, ha lazán van fonva, ráadásul egy jó erős hajspray után a menyasszony táncnál sem kell izgulni, hogy szétesik a frizura.

7.       A borotvált haj kedvelőinek sem kell izgulniuk, hogy nem lehet számukra megfelelő esküvői hajat találni. Ez a középen göndörített frizura vagány és dögös. Szintén sokféleképpen díszíthető, a menyasszony habitusától függően. Mellé hangsúlyos szemeket, szempillákat ajánlunk!

8.       Ha szuper rövid a hajad, akkor se ess kétségbe, mert egy viszonylag egyszerűbb formát is fel lehet dobni egy kis fonással. Az egyik oldalt hosszabbra hagyjuk, a másik oldalt tetszőleges módon befonjuk, és máris extra kinézetet kapunk.

9.       Aki nem akar nagy felhajtást a frizurája körül, vagy esetleg a sportosabb megjelenés híve, nyugodtan engedje el magát, válasszon egy nagyobb, hangsúlyosabb díszt, és a haját csak enyhe hullámokkal, egy kis megemeléssel dobja fel.

10.   Egy jól kiválasztott hajékszer extra csillogást eredményez. A haj ebben az esetben kevésbé hangsúlyos. Ha rövid, elég egy kis laza hullám. A központban úgyis a hajunkat koronázó ékszer lesz. A smink viszont tökéletes kell, hogy legyen!

11.   Virág és fátyol, egy kis laza hullám és máris kész a luxus megjelenés. Egyszerű formák, varázslatos végeredmény.

Fotók: Instagram


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail