Fotó: David Newell-Smith (1967)

Igéző szemek spirálozással 

Nincs olyan női tekintet, amelyet hangsúlyos pillákkal ne tudnánk még szebbé varázsolni. Sőt, igazán, egy szemsminknél ez teszi fel az i-re a pontot.
Dudás Barbara magán is kipróbálta ezt a trükköt
Fotó: Facebook/Barbara Dudás

Nemrég  egy posztban említettem a most divatos tincses pillákat, amely az idei tavasz-nyár slágere, és amely a híres modell, Twiggy korszakát idézi a hatvanas évekből. A szem ettől a technikai kiviteltől ragyogó lesz és igazán nyitottá válik. Én “Csillagszemnek” hívnám.

KINEK AJÁNLOM? 
A zárt, szűk tekintethez vagy normál szemhez. A nagy, nyitott, kerek, akár dülledő szemhez mindig csak a felső pillát spirálozzuk, és a külső vége felé legyen hangsúlyos. Ezáltal optikailag nyújtjuk a tekintetet.


HOGYAN KÉSZÍTJÜK A” CSILLAGSZEMET”?
Jó minőségű és nem műanyag kefés spirált használjunk hozzá.Pl.a L’OREAL Manga erre tökéletes.Tegyünk fel egy sort normálisan,  majd próbáljuk tovább a kefével tincsekbe húzni a pillákat, és egyre több festékkel tapasztani össze óvatosan. A kefe tartása is fontos, a szemzugnál lefelé dőljön a vége, középen vízszintes tartásban, majd kifelé, a pilla tövét minél jobban hajlítsuk, törjük meg. Ahhoz kell azért némi gyakorlat, hogy ne egy elhibázott spirálozásnak tűnjön. Ezért nyújtani, húzni kell felfelé a szálakat, főleg a szem középvonalában legyenek a szálak leghosszabbak, különben tömzsi, ragacsos hatású lesz a pilla.
Remélem, aki kipróbálja és sikeresen elkészíti, örömmel viseli majd ezt a trükköt! 

Forrás: Dudás Barbara/Facebook


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail