Így készülj te is a Beauty sminkversenyére! Jó tanácsok Dudás Barbarától

Marton Gabriella főszerkesztőnk kérésére Dudás Barbara sminkmester elkészített egy sminket az idei, Beauty Forum sminkversenyének témájára. Az Ultra Violet – Shades of the Trend Color egy nagyon sokoldalú téma, hiszen megannyi árnyalata hihetetlen lehetőséget kínál. De nem árt vigyázni vele, hiszen nem mindenkinek áll jól ez a hideg szín, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen színnel párosítjuk!

Bár egyszerűnek tűnik, mégsem az. Talán a szín sokoldalúságában rejlik a neheze, hiszen a lila egyrészt nem mindenkinek áll jól, ráadásul az sem mindegy, hogy mivel párosítjuk. Dudás Barbara sminkmester kérésünkre elkészített egy változatot az október 27-i Beauty Forum Make Up magyar kupára, amelynek témája ezúttal: Ultra Violet – Shades of the Trend Color. 

– Az árnyalásban rejlik ennek a sminknek a titka – tudtuk meg Barbarától. – Nagyon fontos, hogy meglegyenek az átmenetek, ne vonalakat húzzunk, ne foltokat fessünk, hanem meglegyen az átmenet a világosabb és sötétebb pontok között. Persze arra is nagyon oda kell figyelni, hogy milyen színekkel párosíthatjuk. A lilához, mint hideg színhez a kék vagy a rózsaszín például nagyon megy, de mondjuk egy zölddel vagy sárgával már “papagájos” hatást érhetünk el. Ugyanakkor a modell zöld szeméhez nagyon passzol a lila smink. Sőt, egy kék szemű lánynak is nagyon jól áll, hiszen, ha van rejtve egy kis zöld árnyalata a szemének, akkor azt is kiemeli. Fontos, hogy meglegyen az összhang a smink színeiben, a modell karakteréhez.

További részletek és jelentkezés a Beauty Forum Make Up Magyra Kupára!

Smink, fotó, haj: Dudás Barbara
Modell: Afrodité Szarvas


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail