Fotó: Pixabay.com

Íme 2019 esküvői hajtrendje!

Idén a szlogen lehetne a „Csak egyszerűen és lazán”. Lányegében minden jöhet, amit ez a szó kifejez. Törekedjünk az egyszerűségre, és a természetességre.

Az esküvői haj divatban évről-évre megindul egy vonal, ami egyre erőteljesebben törekszik a természetesség felé. Természetesen itt is lehetnek hullámok, vagy feltűzések, de mindez nagyon finoman, diszkréten jelenik meg.

Lófarok

Ismét hódit a lófarok. Erre már engedett következtetni egy-két tavalyi rangos esemény is, ahova a merészebb sztárok bevállalták, hogy sok más szuper stílus közül pont a lófarkat propagálják. Természetesen az esküvői divatba is begyűrűzött, de egyáltalán nem baj, hiszen egy szép lófarok csodákra képes. Ráadásul kiegészítőnek a szintén divatos hatalmas masnit ajánlják. Millió lehetőség rejlik ebben a formációban a klasszikustól egészen a modern ötletekig. Giovanni Vaccaro kreatív igazgató az alábbi frizurát ajánlja: kerastase púder spray-t és tengervizes spray-t visz a hajra, mindkettő ápolja a hajat és még tartósabbá teszi a hullámokat.  Ezután jöhetnek a nagyon laza és természetes hullámok. A hajat alul fogjuk össze copfba, majd újra fixáljuk, és jöhet a masni.

Összefogott

Az idei év egyik legdivatosabb megjelenése a középtájon összefogott tincseké lesz. Nem kell semmi bonyolultra gondolni. Sőt, a legjobb ismét a legtermészetesebb megoldás. Ahelyett, hogy a hajat megemelnénk, inkább a saját normál esését választjuk. Csak az arc elé hulló tincseket fogjuk össze, és rögzítjük hátul. Az már a fodrászon, vagy a menyasszonyon múlik, hogy lesz-e benne extra díszítés.

 

Apró virágok

Természetesen a virágdíszítés örök divat marad, de azért kövessük azt is, hogy éppen melyik típus hódít a menyasszonyok között. Ebben az évben a kicsi apró virágok a legkeresettebb kiegészítők. Nagyon jól mutatnak kifejezetten göndör hajra illesztve, de akár a laza hullámokat is szépen lehet díszíteni velük. A lényeg, hogy minél több legyen a hajban.

 

Merész bokréta

Aki szeretne a szokásostól eltérő külsővel az oltár elé állni, de nincsen semmilyen ötlete, annak nyugodtan ajánljuk a bokréta megoldást. Rengeteg színből és virágból lehet választani. Mindenki megtalálhatja a számára még elfogadható méretet. A haj alatta a menyasszonyon múlik. Lehet kiengedett, feltűzött, a hangsúly akkor is a virágokon lesz.

 

Rövid, de szögletes

A rövid hajaknál idén a szögletes bob-frizura a befutó. Ez a haj egyszerű, lesimított, pont ezért különleges hangsúlyt ad az arcnak. Kevésbé alkalmi, inkább azoknak az aráknak ajánlott, akik például szeretnek eltérni a megszokott dolgoktól.

 

Punk frizura

Ne feledkezzünk meg a punkokról sem. Évről évre egyre többen vállalják esküvőre is a punk külsőt, ezért érdemes tanulmányozni a punk frizurákat. A nagy alkalomra lehet valamilyen vagány színt is kitalálni, vagy egyszerűen egy jó erős tupírral felnyomni a taréj részt, biztosan tartós marad, és nem is kelt mesterkélt hatást.

 

 

Tincsek

Örök divat marad a lelógó tincs. Idén sokan Meghan Markle nevéhez kötik, a hercegnő ugyanis szívesen hordja ezt a laza viseletet. A hajat hátul lazán feltűzzük, és elöl hagyunk néhány rakoncátlan tincset, ami szintén kap egy kis hullámot, hogy még légiesebb, bájosabb hatást keltsen.

Fotók: Pinterest

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail