Fotó: pixabay.com

Íme, a SynCare csodatolla!

A SynCare Multi Volume szérum elősegíti a bőr teltségét azáltal, hogy ránctalanító kinetint tartalmaz. A SynCare Multi Volume csodatoll áthúzza az invazív beavatkozások szükségességét, bőre feszesebbé és világosabbá válik (x)

Minden bőrnek szüksége van megfelelő táplálásra. Az igények fokozatosan nőnek, ráadásul 35 éves kor felett a kozmetikai ellátásnak nem csak a jó bőregészség megőrzésére, hanem az öregedés megelőzésére is összpontosítania kell.

HIDRATÁLÁS, REGENERÁLÁS, LIFTING,  FESZESSÉG, UV VÉDELEM – az öt alapvető pont, melyek fontos szerepet játszanak a szakszerű, szalonban történő, és házi gondozásban. Sok esetben azonban a bőr érzékeny, ilyenkor a kozmetikai gondozás bonyolultabb és leszűkül a megfelelő kozmetikai termékek választéka. Az érzékeny bőrt gyakran kísérik kitágult hajszálerek, amelyek különös ápolást igényelnek. A Syncare – nek erre is van megoldása!

A SynCare Multi Volume szérum három fő hatóanyag – hialuronsav, kinetin és füge kivonat – egyedi összetétele. Hármas hatás a bőrfiatalítás érdekében. A szérum finom, nagyon kellemes, egyben gazdag textúráját különösen az olyan vásárlók értékelik, akik igényes arcbőre rendszeres luxusgondozást igényel. A szérum vizes fázisában az argánolaj észterének finom cseppjei diszpergálódnak. Az innovatív, egyedi adagolófejes csomagolásnak köszönhetően pedig a termék könnyen felvihető a bőrre, könnyen bemasszírozható, kellemes, kényeztető érzést nyújtva. Praktikus csomagolás retikülbe, különösen utazáskor. Próbálja ki, vendégei imádni fogják.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail