Ismerd meg a szépségipar jövőjét velünk a Cosmoprofon!

Ha új márkát keresel, ha új kapcsolatokat építenél ki, bemutatnád saját terméked a nagyvilágnak, szakemberként szeretnél naprakész maradni vagy egyszerűen csak érdekel a szépségipar, akkor elő a legkényelmesebb cipővel és március 12-én irány Bologna, a világ legnagyobb kiállítása, a Cosmoprof!

Mit hoz a jövő? Miről szól majd a következő évtized a szépségápolás terén? Minden megtudhatsz, ha ellátogatsz a világ legnagyobb kiállítására: kétszázezer négyzetméteren, 52 év tapasztalatával várja a kiállítókat és a látogatókat a Cosmoprof Bologna 2020! Újdonságok, innovációk, szakmai előadások, beszélgetések, bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket öt napon keresztül.
Ha kozmetikai cégként kiállítóként vennél részt a kiállításon, a Beauty Forum Gallery-ben a helyed! A Health and Beauty a Cospmoprof szakmai partnereként biztosítja a helyszínt a kiállításon a nagy találkozásoknak, az üzletkötéseknek és szakmai bemutatóknak.
Ha új márkát keresel vagy bármilyen kérdésed lenne, írj a melinda.bajzath@health-and-beauty.hu e-mail címre vagy hívj minket a +36 (20) 582 6992-es telefonszámon.
Ha látogatóként vennél részt a kiállításon, mert például új márkát keresel vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy a piaci változásokra, az újdonságokra és innovációkra, mindenképpen regisztrálj előzetesen, hogy fel tud készülni előre. De ez esetben is hívj bennünket, ráadásul még a kedvezményes bejutásban is tudunk segíteni!

S hogy mire számíthatsz?

Öt nap a szépség jegyében. Öt nap, amikor mindenki megismerkedhet a legújabb innovációkkal, újdonságokkal, megvitathatja az aktuális trendeket és felteheti a kérdéseit, amelyekre minden bizonnyal meg is kapja a válaszokat. A világ egyik legnagyobb szépségipari szakkiállítása és vására több helyszínen, különböző kezdési időpontokkal igazodik a látogatási szokásokhoz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb időszakot.
A kiállításon betekinthetünk a kulisszák mögé: a Cosmoprof az egyetlen olyan vásár, amely bepillantást enged a gyártási folyamatba, lehetővé téve a látogatók számára, hogy megtapasztalják egy kozmetikai termék megszületését. A rendezvényen nem csak bemutatják, de díjazzák is egyebek mellett a legjobb terméket vagy a leginnovatívabb céget, ez a Cosmoprof Award. A technológiák kertjében pedig megismerkedhetnek az érdeklődők olyan szépségipari cégekkel és startup vállalkozásokkal, amelyek megreformálják a szépségipart.

Bővebb információ a programokról

A Beauty Forum színpadán a szépségszakma krémje

Büszkék vagyunk arra, hogy a kiállítás egyik legfontosabb programja, a Cosmoprof On Stage idén a Beauty Forum Gallery helyszínén lesz, hiszen a Health and Beauty szakmai partnerként biztosítja a helyszínt. Számos szakmai előadás, bemutató, vetítés és izgalmas beszélgetés, oktatás várja az érdeklődőket a Beauty Forum Galleryben. Kihagyhatatlan program, hiszen a színpadon egymást váltják majd a szépségipar, a wellness és a sminkes világ legfontosabb szereplői. Szó lesz a legújabb trendekről, termékekről és megismerjük a leginnovatívabb technológiákat, amelyek mindegyike valódi hozzáadott értéket képvisel a szakma számára.
Bővebb információ

 

Cosmotalk

Az öt legjelentősebb témát – jövő, trendek, piacok, digitalizálás és fenntarthatóság – ölelik fel azok a beszélgetések, amelyek három napon keresztül tartanak majd a legismertebb szakemberekkel.
A beszélgetések angol nyelven zajlanak és külön jegyet szükséges váltani rájuk!

Bővebb információ

Elsőként a Cosmoprofon: Hair&Barber show

Fókuszban a férfiak! Idén először rendezik meg a Hair&Barber show-t, ahol férfikozmetikumokkal, a fodrászvilág trendjeivel és a barbershopok optimális működtetésével is foglalkozna majd. Nemzetközi szakértők és meghívott vendégek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőknek.

2018-ban egyesült a Health and Beauty és a Cosmoprof

A Health and Beauty csoport és a Cosmoprof-rendezvényeket jegyző BolognaFiere Cosmoprof 2018-ban egyesült, így a két óriáscég közösen, minden eddiginél jobban képes kiszolgálni a szépségszakma szereplőit.  A Cosmoprof-hálózathoz csatlakozva a Health and Beauty még jobb és hatékonyabb fórummá vált, hogy globális üzleti lehetőségeket teremtsen a régió mintegy 7000 szakmai vállalkozásának és 370 000 szakemberének. A Cosmoprof-kiállításoknak köszönhetően a BolognaFiere csoport a világ számos pontján a szakma kulcsszereplőjének számít. Rendezvényeik Nyugat-Európától (Bologna) az amerikai kontinensen (Las Vegas, Bogotá) és a Távol-Keleten (Hong Kong) keresztül Közép-Ázsiáig (Thaiföld, Vietnam, Malajzia, India, Irán) mindenhol garanciát jelentenek a minőségre és a kompromisszumoktól mentes profizmusra.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail