Jöhetnek a lepkék!

Végre itt a tavasz, testünket és lelkünket is felkészíthetjük a közelgő jó időre. A tavasz nem csak a virágokat juttatja eszünkbe, hanem minden olyan dolgot, amely légies és könnyed. Ez persze megjelenik a körmök kiválasztásánál is, ezért hát legyünk bátrak a színek és a minták tekintetében!

Bár a színekkel még egy kicsit bátortalanabbak a vendégeink, segítsünk nekik levetkőzni ezt a szemérmességet, hiszen itt a tavasz, a természet hamarosan száz számra ontja majd a színeket! Ajánljuk nyugodtan nekik például az új, trendi pillangó mintákat. A lepke igazán nőies, lágy, és minden olyan lehetőséget magában hordoz, amely egy szép körömhöz szükséges. Használhatunk nagyon finom pasztellszíneket az elkészítéséhez, esetleg köveket díszítéshez. Ezt a motívumot ajánljuk nyugodtan esküvőkre is, hiszen igazi ékessége lehet a kéznek.

Ne féljünk az élénkebb színek használatától sem. A lényeg, hogy összhangban legyenek, ne üssenek el egymástól. A lepke motívum egyik előnye, hogy rendkívül sokféleképpen lehet variálni. Sokszor elég egy lepke is, nem kell az összes körömre. De ha két lepke ráfér, még az sem sok, sőt! Nagyon mutatós lehet!

Fotók: Pinterest, Instagram

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail